Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo: Combat Evolved

Microsoft toppuuttelee HD-Haloa

Uusintapainokset eivät yhtiön "fokus"

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Alkuperäisten Halojen uusintajulkaisu PlayStationin God of War -sarjan tavoin saattaa jäädä toteutumatta. Microsoft toppuuttelee netissä kiertäviä huhuja "HD-Halon" tulosta Xbox 360:lle.

IGN:lle puhunut Microsoft-pomo Phil Spencer sanoi, ettei yhtiö tällä hetkellä ole "fokusoitunut" vanhojen pelien päivittämiseen teräväpiirtolaitteille.

Spencerin mukaan suurin kysymys on, tarjoaako päivitys riittävästi vastinetta rahoille.

"Jos asiakkaalle voidaan tarjota jotain arvokasta, mahdollisuuksia [uusintajulkaisuille] voisi olla, mutta en käytä paljoakaan aikaa sen pohtimiseen", Spencer totesi.

Sony on julkaissut muun muassa PlayStation 2:n God of War -pelit PS3:lle. Myös Ubisoft aikoo julkaista viime sukupolven Beyond Good & Evilin HD-versiona.

Halo: Combat Evolved ja Halo 2 ovat pelattavissa Xbox 360:lla alkuperäisinä Xbox-versioina.

Halo: Combat Evolved

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Halon Warthog on totta

Halon Warthog on totta

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Halon Warthog-jeeppi on hyvin tunnistettava osa videopelaamista, ja nyt eräs fani on rakentanut oikeasti liikenteeseen kelpaavan Warthogin. Yhdysvaltain Michiganin...

0
Microsoft inhosi nimeä Halo

Microsoft inhosi nimeä Halo

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Waypoint on julkaissut seikkaperäisen artikkelin ensimmäisen Halon tekemisestä. Ehkä kummallisin paljastus on se, että Microsoft inhosi nimeä Halo, ja halusi siksi...Ladataan seuraavaa sisältöä