Suomi
Gamereactor
uutiset
NHL 10

Mikko Koivu NHL 10 -kanteen

Kannen taakse pakataan entistä interaktiiisempaa lätkää

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

NHL 10:n kansikuvapelaaja on Suomessa Mikko Koivu. Minnesota Wildissa pelaava keskushyökkääjä on saavuttanut urallaan jo mm. Olympia-, World Cup- ja MM-hopeaa. Ammattilaisuransa TPS:ssa aloittanut Koivu voi nyt lisätä ansioluetteloonsa vain kaikkein parhaille pelaajille myönnettävän kunnian päästä EA SPORTS NHL -pelin kanteen.

Lätkäsimulaatioiden lipunkantajan seuraava otos lupaa entistä interaktiivisempaa ja aidompaa kiekkoilukokemusta. Pelaaja voi laukoa irtokiekkoja suoraan, sutia kiekon maaliin polviltaan, napata kiekon ilmasta kädellä ja tehdä valelaukauksia. Lisäksi pelaaja voi syöttää myös laidan kautta tai tehdä haamusyöttöjä tyhjiin paikkoihin. Uusi 360-asteen syöttöjärjestelmä mahdollistaa syöttöjen suunnan ja nopeuden täyden hallinnan, ja vuorovaikutteinen yleisö luo valtavasti pelitunnelmaa heiluttumalla pyyhkeitä, hakkaamalla pleksiä ja reagoimalla jokaiseen tapahtumaan jäällä.

NHL 10
NHL 10
NHL 10
NHL 10

Aiheeseen liittyviä tekstejä

NHL 10Score

NHL 10

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

NHL 10 ei ihan yllä täydellisyyteen, mutta kauttaaltaan paranneltu pelattavuus ja tervetulleet uudistukset tekevät entuudestaan erinomaisesta jäkiksestä vielä parempaa.

Suuri NHL-historiikki

Suuri NHL-historiikki

ARTIKKELI. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Vuodesta toiseen Suomen pelimyyntilistojen kärkeä miehittävä NHL-pelisarja on ansainnut vuosien varrella paikkansa kiekkohullun kansan sydämessä. Lukuisia pelialan palkintoja pokanneet pelit ovat jollain tavalla tuttuja kaikille pelaajille, ja vuosittainen Änäri kuuluukin monien pelaajien odotuslistan kärkeen vuosi toisensa jälkeen. Vuonna 1991 ensiesiintymisensä Sega Mega Drive -konsolilla tehnyt...Ladataan seuraavaa sisältöä