Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Miksi pelata The Elder Scrolls Onlinea vuonna 2021?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
The Elder Scrolls Online: Blackwood

The Elder Scrolls Online on ollut pelaajien käsissä jo seitsemän vuotta, eikä uuden sisällön saapuminen ole vieläkään ehtynyt. Kyseessä onkin eittämättä yksi vuosikymmenen MMO-peleistä.

Verkkoroolipeli jatkaa laajentumistaan vuonna 2021, kun markkinoille saadaan ehostetut Playstation 5 ja Xbox Series X (ja S) -versiot uuden jakson nimeltä Oblivion kera. Pelaajia on jo yli 18 miljoonaa, ja nyt jos koskaan kannattaa lähteä mukaan menoon. Jos sitä ei ole vielä tehnyt.

Uusin laajennus on nimeltään "Blackwood", ja se on jo saatavilla PC:lle. The Elder Scrolls Onlinen nykykunto katsotaan uudella videolla alta.

HQ
The Elder Scrolls Online: Blackwood

Blackwood on nyt julkaistu niin PC:llä kuin konsoleillakin. Sekin on jo selvinnyt, miksi The Elder Scrolls Onlinen pariin kannattaa suunnata vuonna 2021. Nyt on aika katsoa, miksi juuri Collection: Blackwood on se paras paikka aloittaa matka Tamrieliin.

HQ

Gamereactor tekee välillä yhteistyösopimuksen yhteistyökumppanin kanssa, ja tuloksena on yksi tai useampi video kyseisestä tuotteesta. Tämä tarkoittaa, että vaikka videon on tehnyt Gamereactor, ovat ne kuitenkin sponsoroituja, ja lisätietoa voi lukea klikkaamalla yllä olevaa linkkiä.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä