Suomi
Gamereactor
lifestyle

Mini esittelee uusia sähköautomalleja

Cooper ja Countryman ovat menossa sähköisiksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Mini on nostanut verhon joukolle uusia autoja ja malleja, jotka se esittelee ensi vuonna. Taistelun kärjessä on uusi EV-mallien sarja, joista yksi on Countrymanin täyssähköinen versio, jonka sanotaan olevan suunnattu "kaupunkiajon hauskuuteen", ja toinen on Cooper EV.

On huomattava, että tässä Countryman EV -mallissa on 150 kW/204 hevosvoiman moottori, joka voi kiihtyä 0-100 km/h 8,6 sekunnissa. Sen sanotaan myös pystyvän kellottamaan 462 kilometrin toimintasäteen yhdellä latauksella, samalla kun sillä on uusi korimuoto, jonka tarkoituksena on houkutella "karua miniseikkailijaa".

Cooper EV:ssä on 135 kW/184 hevosvoiman moottori, joka kiihtyy 0–100 km/h 7,3 sekunnissa. Auto pyrkii myös tarjoamaan 402 kilometrin toimintasäteen yhdellä latauksella, ja kuten Countrymanissa, siinä on pieni ulkonäön säätö sekä sekä kolme että viisi ovivaihtoehtoa.

Molemmissa EV-malleissa on myös liuta moderneja uusia ominaisuuksia, kuten edistyksellinen käyttöjärjestelmä, parannettu pyöreä OLED-näyttö ja vaihteiston poistaminen, mikä tarkoittaa, että nämä autot ovat vain automaattisia - kuten kaikki tulevat Minis valitettavasti.

Tämä on mainos:

Näiden autojen julkaisusuunnitelmien osalta Mini pyrkii näkemään ne teillä vuonna 2024.

Mini esittelee uusia sähköautomalleja
Mini


Ladataan seuraavaa sisältöä