Suomi
Gamereactor
uutiset
Batman: The Telltale Series

Moninpeli kaikkiin Telltalen peleihin Batmanista alkaen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Telltale Games paljasti viikonloppuna, että kaikkiin sen peleihin tulee jatkossa eräänlainen moninpeli. Batman - A Telltale Games Series tulee olemaan ensimmäinen ominaisuutta käyttävä titteli. "Crowd Play" -nimellä kulkeva ominaisuus antaa ihmisten vaikuttaa peliin äänestämällä eri valintatilanteissa.

Job Straufferin mukaan tämä oli seurausta huomiosta, että monet pelaavat Telltalen pelejä ystäviensä ja sukulaistensa kanssa niin, että kaikki päättävät tarinan etenemisestä yhdessä. Hän jatkaa:

"Halusimme integroida tämän yleisön paremmin mukaan. Nyt kaksi tai kaksituhatta henkilöä auttaa pelaajaa tekemään ratkaisunsa.."

"Telltalen pelit muuntuvat näin reaaliaikaisiksi interaktiivisiksi moninpelikokemuksiksi."

Ominaisuus toimii seuraavasti: pelaaja voi valita, haluaako laittaa Crowd Playn päälle sessionsa alussa. Peli luo tämän jälkeen nettiosoitteen, johon muut voivat kirjautua esimerkiksi älypuhelimella.

Ominaisuudella on myös kaksi eri varianttia - toisessa yleisön päätös pitää, toisessa pelaaja voi päättää yleistä mielipidettä vastaan. Jälkimmäisessä peli näyttää yleisön mielipiteen prosentteina, jonka voi siis ottaa tai olla ottamatta huomioon. Päätöksiä voi myös peukuttaa katsojien toimesta.

Staufferin mukaan ominaisuus sopisi hyvin striimaukseen, mutta viiveen takia se ei ole tällä hetkellä mahdollista. Ehkä tulevaisuudessa?

Telltale Gamesin pelit ovat luonnollisesti tämänkin muutoksen jälkeen pelattavissa kokonaan yksinpelikokemuksina.

Batman: The Telltale Series

Lähde: Shacknews.

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä