Suomi
Gamereactor
uutiset
Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise: Sunbreak julkaistiin Switchille ilmaiseksi

Valtava laajennus sisältää uusia metsästettäviä hirviöitä ja alkuperäistä peliä synkemmän tarinan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nintendo Direct Mini sisältää Monster Hunter Rise: Sunbreak -pelin, joka tuli myyntiin 30.6. Sunbreak tarjoaa Monster Hunter Rise -pelille kokonaan uuden tarinan, joka on lähes peruspelin mittainen kokemus. Se tarjoaa myös uusia Master Rank -tasoisia tehtäviä, uusia paikkoja tutkittavaksi sekä uusia hirviöitä metsästettäväksi. Kokonaisuutta ympäröi tumma aura, joka saa uudet olennot ja skenaariot näyttämään entistäkin pelottavammilta.

Sunbreak-laajennuksessa joudumme kohtaamaan Shagura Magalan, saagan fanien tunteman hirviön Monster Hunter 4 Ultimate -pelistä. Mutta tässä on tehokkaampi ja rajumpi "nuorten" versio: Gore Magala. Mukana on myös Furious Rajangin ja Risen päähirviöt, sekä uudenlainen versio Magnamalonista: scorned Magnamalo.

Directissä pelille on myös esitelty laajennuksen uuden sisällön etenemissuunnitelma sekä ilmaisia ​​päivityksiä, jotka alkavat elokuussa Bazelgeuse Magman myötä. Se sisältää uusia harvinaisten lajien hirviöitä, ainutlaatuisten lajien hirviöitä ja uuden metsästysalueen, jonka nimi on Secret Arena. Se on mukana ensimmäisessä päivityksessä. Päivitystä seuraa tänä vuonna vielä kaksi lisäsisältöpakettia, jotka julkaistaan syksyllä ja talvella. Jopa vuonna 2023 peli tarjoaa edelleen ilmaisia ​​päivityksiä.

Monster Hunter Rise: Sunbreakilla on vielä tuntikausia hauskaa tarjottavaa metsästäjilleen tämän ilmoituksen myötä.

Monster Hunter RiseMonster Hunter Rise

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä