Suomi
Gamereactor
uutiset

MSI Gungnir 300R Airflow

Suurennuslasin alla uusi lisäys MSI Gungniriin nimeltä 300R Airflow.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Se on osa MPG-sarjaa, ja siksi se sopii yhteen jäähdyttimien, emolevyjen ja virtalähteiden kanssa, ja tukee korkean luokan koiran kokoisia näytönohjaimia: jopa isoimpia e-ATX-emolevyjä.

HQ

Kuten nimi jo paljastaa, pääasiallinen painopiste on ilman virtauksessa, ja edessä on rei'itetty verkko, kun taas molemmat sivupaneelit ja virtalähdepeitolla on kasvatettu ilman virtausta korin sisällä. Se käyttää klassista paina/työnnä -järjestelyä vetääkseen ilmaan edestä ja pohjalta, ja samalla työntäen ilman ulos takaa ja ylhäältä.

Mukana ovat tuulettimet 360 mm nestejäähdytteisesti, jota suurin osa käyttäjistä käyttää tässä tapauksessa, kokonaismäärä 120 mm tuulettimia on 13 siksi, että mukana on mahdollisuus sisäiselle 120 mm tuulettimelle parantamaan sisäistä ilmanvirtausta. Niin edessä kuin ylhäälläkin tarjolla on 80 mm paksuus tuulettimille ja jäähdyttimille.

Mutta vaikka tehokas ilmanvirtaus on se pääasiallinen tavoite, ajatusta on suotu myös ulkonäölle, sillä takapaneelissa on tuki sekä pysty- että vaaka-asennolle, ja jopa erityinen jokaisen suunnan sisäinen GPU-jalka, jota voi säätää, ja luonnollisesti siinä on myös RGB.

Katso lisää yllä olevalla videolla.Ladataan seuraavaa sisältöä