Suomi
Gamereactor
lifestyle

Munro julkistaa EV 4x4:n pickup-version

Auto on jo loppuunmyyty seuraavat 24 kuukautta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Näyttää siltä, että ihmiset ovat olleet todella vaikuttuneita siitä, mitä Munro Vehicles on keittänyt viime aikoina, koska sähköajoneuvojen valmistaja julkisti äskettäin pickup-version 4x4: stä, ja tämä yhdistettynä olemassa olevaan MK 1 -autoon, jota he ovat tarjonneet, on johtanut siihen, että autoyhtiö on myyty ajoneuvoista seuraavien 24 kuukauden ajan.

Kuten Electrek raportoi, MK 1: n pickup-versiossa on 375 hv: n moottori, jonka avulla maasturi voi ajaa 0-60 mph 4.9 sekunnissa. Tämän lisäksi auto tuottaa 700 Nm vääntömomentin, ja se voidaan ladata 15-80%: sta 36 minuutissa DC-latauksella.

Vaikka Munro ei ole ilmoittanut, millaista toimintasädettä MK 1 tarjoaa, autonvalmistaja antaa autoilleen 50 vuoden huoltotakuun viiden vuoden tai 100 000 mailin takuun lisäksi.

MK 1 -noutoversion sanotaan kellottavan sen vain ujo 50 000 puntaa, ja se aloittaa toimitukset myöhemmin tänä vuonna, samalla kun Munro pyrkii laajentamaan ja parantamaan nopeutta ja nopeutta, jolla se voi tuottaa ja lähettää maastoajoneuvojaan.

Tämä on mainos:
Munro julkistaa EV 4x4:n pickup-version
Munro Vehicles


Ladataan seuraavaa sisältöä