Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Fortnite OG
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   The Evil Within

   Nähdäänkö syyskuussa The Evil Within -pelin kattava GOTY-painos?

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   The Evil Within julkaistiin alun perin viime vuoden syyskuussa ja tämän vuoden aikana sen tarinaa on laajennettu kolmella lisäosalla. Mikäli peli on jäänyt kokonaan väliin, ei kannata rynnätä kauppaan ennen syyskuuta. Tuolloin kauppojen hyllyjä saattaa näet koristaa peruspelin ja sen kaikki lisäosat sisältävä GOTY-painos.

   The Evil Within -pelin GOTY-painos on bongattu Amazonin ranskalaisella sivustolla, jossa pelin PS4-version julkaisupäiväksi ilmoitetaan 18. syyskuuta. Hintakaan ei ole järin paha, sillä pelin saa itselleen 39,95 eurolla. Uuden painoksen sisältöä ei avata sivustolla millään tavalla, mutta perinteisesti nämä GOTY-painokset ovat sisältäneet kaikki alkuperäisen julkaisun jälkeen nähdyt lisäosat.

   Asiasta on uutisoinut muun muassa Playstation Lifestyle. Tango Gameworks tai Bethesda ei ole kumpikaan vielä kommentoinut listauksen aitoutta.

   The Evil Within

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   The Evil WithinScore

   The Evil Within

   ARVIO. Kirjoittaja Bengt Lemne

   The Evil Within vetoaa varmasti lajityypin faneihin, mutta ei tarjoa mullistavia uudistuksia.   Ladataan seuraavaa sisältöä