Suomi
Gamereactor
uutiset
Murdered: Soul Suspect

Näin pelaa paranormaali dekkari Murdered: Soul Suspect

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Square Enixillä ja Airtight Gamesillä muhii mielenkiintoiselta vaikuttava projekti nimeltä Murdered: Soul Suspect. Amerikkalaiseen pikkukaupunkiin sijoittuvassa synkkäsävyisessä dekkarissa päähahmo Ronan O'Connor löytää itsensä ammuttuna kadulta ja lähtee selvittämään omaa murhaansa haamuna.

Airtight Games on nyt julkaissut pelin kehutusta E3-demosta walkthrough-videon, jossa demo käydään läpi kommenttiraidan kera. Samalla tutustutaan keskeisimpiin mekaniikkoihin.

Toisin kuin monissa muissa seikkailuissa objekteja ei voi poimia maasta, koska haamuna niistä sujahtaa läpi. Pelaaja voi kuitenkin nähdä asioita, joita elävät eivät, ja yhdistellä johtolankoja päästäkseen tarinassa eteenpäin. Haamu voi myös sukeltaa muiden hahmojen mieleen ja saada nämä ajattelemaan jotain tiettyä yksityiskohtaa.

Tutkinnan ja seikkailun lisäksi pelissä kohdataan demoneja, mutta taistelu on taktista eikä hektistä. Demonit on yllätettävä, jotta ne voi voittaa, ja tässä apuna voi käyttää vaikkapa "matkustusta" elävien ruumiissa.

Videoesittely on alla. Peli ilmestyy ensi vuonna PC:lle, PS3:lle ja Xbox 360:lle.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Murdered: Soul SuspectScore

Murdered: Soul Suspect

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Idea oman murhan selvittämisestä haamuna on mielikuvitusta kutitteleva, mutta laiskanpuoleinen toteutus ei harmittavasti yllä idean tasolle.Ladataan seuraavaa sisältöä