Suomi
Gamereactor
uutiset
Need for Speed: Rivals

Need for Speed löysi kodin Ruotsista

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Marraskuun 19. päivä ilmestyvä Need for Speed: Rivals on ruotsalaisen Ghost Gamesin käsialaa, ja studiota luotsaavan Marcus Nilssonin mukaan myös sarjan tulevaisuus on Ruotsissa.

Heittelehtiminen Black Boxin (Need for Speed: The Run) ja Criterionin (Need for Speed: Most Wanted) välillä ei käy laatuun, joten sarjaa ajatellaan nyt Ghostin kotikenttänä, Nilsson kertoi. Uutta menestystä rakennetaan sisarstudio Dicen kehittämän Frostbite 3 -moottorin avulla.

Nilssonin mukaan sarjan poukkoileminen Shiftistä The Runiin ja siitä taas Hot Pursuitiin on heikentänyt koko sarjan uskottavuutta, ja brändiä on nyt vahvistettava. Tähän pyritään varmistamalla, että asiakas tietää mitä peliltä voi odottaa ja saa aina juuri tämän kokemuksen.

Siinä missä monet muut sarjat pyrkivät uudistumaan, pyrkii Need for Speed siis ilmeisesti löytämään ydinkokemuksen, jota toistaa.

Need for Speed: Rivals

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Need for Speed: RivalsScore

Need for Speed: Rivals

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

EA:n ajopelisarja karauttaa uuden tulokkaan baanalle vain vuoden tauon jälkeen. Onnistuuko uhkapeli vai ajaako Need for Speed: Rivals suoraan suohon?Ladataan seuraavaa sisältöä