Suomi
Gamereactor
uutiset
Need for Speed: Undercover

Need for Speed: Undercover

Ensimmäiset kuvat kaahailupelistä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Suosittu Need for Speed -ajopelisarja jatkuu marraskuun loppupuolella, kun EA julkaisee Black Boxin kehittämän Need for Speed: Undercoverin. Ammattimaisiin kisoihin keskittyneen Need for Speed: Pro Streetin harhateiltä on palattu toiminnallisen katukaahailun maailmaan, ja mukana on totta kai vauhdikkaita takaa-ajotilanteita poliisien kanssa.

Undercover ei silti vie pelaajaa täysin lain väärälle puolelle, vaan nimensä mukaisesti asettaa pelaajan peitehommiin. Tarkoituksena on tehdä vaarallisia ajotehtäviä ja soluttautua rikollisjärjestöön, jotta pahikset saadaan maksamaan teoistaan. Premissi kuulostaa täysin Driverilta, mutta EA:lla on ässä hihassaan, sillä juonta kuljettaa eteenpäin liittovaltion agenttia näyttelevä Maggie Q. Mission Impossible III:ssa ja Live Free or Die Hardissa näytellyt neitonen tuskin heikentää pelin kysyntää.

Need for Speed: Undercover on tekeillä kaikille kynnelle kykeneville pelialustoille, mukaan lukien vanhalle Playstation 2:lle, ja julkaistaan 20.11.2008.

Need for Speed: Undercover
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: Undercover

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Need for Speed: UndercoverScore

Need for Speed: Undercover

ARVIO. Kirjoittaja Johannes Valkola

Need for Speed -ajopelisarjaa on tehty jo 14 vuotta, ja kaikkiaan pelejä on julkaistu 16. Ei ihme, että joukkoon mahtuu hittien lisäksi huteja. Undercover kuuluu jälkimmäisiin.Ladataan seuraavaa sisältöä