Suomi
Gamereactor
uutiset
Terminator Zero

Netflixin Terminator-animen ensimmäinen traileri julkaistaan ​​perjantaina

Show saapuu suoratoistopalveluun elokuun lopulla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Netflix on julkaissut ensimmäisen virallisen julisteen tulevalle animesarjalleen, joka perustuu Terminaattoriin. Ohjelmaa kutsutaan nimellä Terminator Zero, ja sen tekee sama studio, joka loi animen Ghost in the Shell.

Terminator Zero saapuu Netflixiin elokuun 29. päivänä, ja tätä silmällä pitäen suoratoistopalvelu on myös paljastanut, että sarjan ensimmäinen täysi traileri saapuu myöhemmin tällä viikolla, eli perjantaina 5. heinäkuuta.

Näyttelijöiden joukossa nähdään Timothy Olyphant ja Rosario Dawson, ja juonen osalta yleiskatsaus on seuraava:

"2022: Tulevaisuuteen sijoittuva sota on riehunut vuosikymmeniä harvojen selviytyneiden ihmisten ja loputtoman koneiden armeijan välillä. 1997: Skynetinä tunnettu tekoäly sai itsetietoisuuden ja aloitti sodan ihmisyyttä vastaan.

"Tulevaisuuden ja tämän menneisyyden väliin jää sotilas, joka on lähetetty ajassa taaksepäin muuttamaan ihmiskunnan kohtaloa. Hän saapuu vuonna 1997 suojelemaan Malcolm Lee -nimistä tiedemiestä, joka työskentelee käynnistääkseen uuden tekoälyjärjestelmän, joka on suunniteltu kilpailemaan Skynetin lähestyvän hyökkäyksen kanssa ihmiskuntaa vastaan. Kun Malcolm navigoi luomuksensa moraalisten ja monimutkaisten kysymysten parissa, häntä jahtaa tulevaisuuden hellimätön salamurhaaja, mikä muuttaa hänen kolmen lapsensa kohtalon ikuisesti."

Katso alla oleva juliste ja katso traileri muutaman päivän kuluttua.

Terminator Zero

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä