Suomi
Gamereactor
uutiset
Luigi's Mansion 2

Next Level Games keskittyy Nintendo-peleihin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vancouverilaisen Next Level Gamesin ja Nintendon suhde tiivistyy. Next Level Games kertoo Gamasutran haastattelussa keskittyvänsä tekemään pelejä vain Nintendolle.

Studio on tehnyt yhteistyötä Nintendon kanssa jo lähes vuosikymmenen. Viimeisin tuotos on vuosi sitten 3DS:lle julkaistu Luigi's Mansion 2, joka sai paljon kiitosta osakseen. Väliin on kuitenkin mahtunut kehnompiakin projekteja. Esimerkiksi 2011 studio kehitti Segan julkaiseman Captain America -pelin PS3:lle ja Xbox 360:lle.

Studio tunnustaa joidenkin projektien laadun kärsineen kiireen ja kasvupaineiden takia. Nintendoa Next Level Games kehuu siitä, että se antaa tekijöille aikaa hioa laatua. Studion kokoa on voitu pienentää, mikä on parantanut myös työilmapiiriä.

"Olemme työskennelleet monien yhtiöiden kanssa ja olemme erittäin onnellisia suhteestamme Nintendoon. Meillä ei ole mitään syytä katsoa muualle", studion perustajiin kuuluva Jason Carr toteaa.

Luigi's Mansion 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Luigi's Mansion 2Score

Luigi's Mansion 2

ARVIO. Kirjoittaja Martin Eiser

Kummitukset hyppivät taas silmille, joten Luigi heittää haamuimurin selkäänsä ja lähtee jahtiin. Vaikka kuvio kuulostaa tutulta, on kokemus uudistunut ja yllättävä.

8
Luigi's Mansion 2

Luigi's Mansion 2

ENNAKKO. Kirjoittaja Martin Eiser

Maaliskuussa Luigi lähtee omalle seikkailulleen aavejahdin merkeissä ensimmäistä kertaa 12 vuoteen.Ladataan seuraavaa sisältöä