Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Super Mario Odyssey

Nintendo Switch saa erikoisemman version Mario Dayn kunniaksi

Konsolilla onkin jo ikää kuusi vuotta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

10. maaliskuuta on tavannut olla Mario Day ("MAR10"). Tänä vuonna juhlan kunniaksi Businesswire tietää kertoa, että Nintendo lanseeraa maailmalle Nintendo Switch -paketin mallia 2019 (siis ei se OLED-malli) punaisilla joy-con-ohjaimilla ja valinnaisella koodilla peliksi. Ne tarjokkaat pelit ovat joko Super Mario Odyssey, Mario Kart 8 Deluxe tai Super Mario Bros. U Deluxe. Hintaa on 299,99 euroa muun muassa My Nintendo Storessa.

Alkaen tänään 3. maaliskuuta Marion pelit ovat alennuksessa Nintendon eShopissa, ja tarjoukset jatkuvat aina lauantaihin 11. maaliskuuta saakka. Lue lisää Nintendon sivuilta.

Super Mario Odyssey

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Super Mario OdysseyScore

Super Mario Odyssey

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

"Miksi Mario ei hyppää!", raikaa taas taloista ja rappukäytävistä kautta maailman. Nintendon superstaran uutuuspeli on saapunut Switchille, ja tällä kertaa luvassa on eeppinen matka ympäri maailman, josta Homeroskin olisi ylpeä.

0
Super Mario Odyssey valmistautuu jouluun

Super Mario Odyssey valmistautuu jouluun

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Nintendo on päättänyt aloittaa joulun juhlinnan etuajassa julkaisemalla kaksi uutta jouluista asua Super Mario Odyssey -peliin. Jouluinen lakki ja asu irtoavat huokeaan...

1
Pelaa zombina Super Mario Odysseyksessa

Pelaa zombina Super Mario Odysseyksessa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Nintendokin tietää, että Halloween on tulossa. Super Mario Odysseyn läpäisseet voivat halutessaan pelata Zombie Mariolla. Kuvasuotimina tarjoillaan lisäksi Kaleidoscope,...Ladataan seuraavaa sisältöä