Suomi
Gamereactor
lifestyle

Nissan on julkistanut seuraavan sukupolven superauton sähköauton Gran Turismo -kehittäjän Polyphony Digitalin avustuksella

Täyssähköinen GT-R?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nyt kun Japan Mobility Show on täydessä vauhdissa, näemme eri autonvalmistajien paljastavan kaikenlaisia outoja ja mielenkiintoisia konsepteja. Tätä varten Nissan on nyt nostanut verhon siitä, mitä se kutsuu "seuraavan sukupolven täyssähköiseksi korkean suorituskyvyn superautoksi", ajoneuvoksi, joka tunnetaan nimellä Hyper Force Concept.

Tämän sähköauton voimanlähteenä on 1 000 kW:n täyssähköinen voimalinja, ja konseptiautossa sanotaan olevan kaksi erilaista ajotilaa, R kilpa-ajoon ja GT grand touringiin. Sanomattakin on selvää, että kuten näet auton kuvista, jotka on luotu yhteistyössä Gran Turismo-kehittäjän Polyphony Digital kanssa, Hyper Force näyttää ikonisen GT-R:n EV-pyöräytykseltä.

Autossa on ohjaamo, joka voi valaista sinisellä ja punaisella, ja siinä on liitäntäjärjestelmä, jonka avulla kuljettaja voi säätää jousitusta ja muita ajojärjestelmiä sisällä. Sen mukana tulee jopa VR-kypärä, jota voidaan käyttää pysäköitynä, jotta kuljettaja voi kokea "pelillistetyn ajokokemuksen". Siellä on jopa AR-tuki, jonka avulla kuljettajat voivat testata itseään ystäviä vastaan todellisilla kilparadoilla.

Vaikka tämä kaikki on jännittävää, koska tämä on konseptiauto, Nissan ei ole ilmoittanut, milloin tai jos Hyper Force tulee koskaan tuotantoon, mutta se toimii mielenkiintoisena välähdyksenä siitä, miltä autojen tulevaisuus voisi näyttää.

Tämä on mainos:
Nissan on julkistanut seuraavan sukupolven superauton sähköauton Gran Turismo -kehittäjän Polyphony Digitalin avustuksella
Nissan


Ladataan seuraavaa sisältöä