Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
No More Heroes

No More Heroes 1 ja 2 nyt saatavilla Nintendon eShopissa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Nintendo piti ilman ennakkovaroitusta Nintendo Direct Mini - Partner Showcase -lähetyksen Suomen aikaa eilen illalla keskiviikkona. Tilaisuudessa selvisi muun muassa se, että vanhemmilla konsoleilla debytoineet No More Heroes ja No More Heroes 2: Desperate Struggle ovat nyt ladattavissa Switchille Nintendon eShopista hintaan 19,99 euroa kappale. 15. marraskuuta saakka pelit ovat pienessä alennuksessa.

Tarkoitus kahden ensimmäisen pelin tuomisella Switchille on selvä, sillä No More Heroes 3 julkaistaan yksinoikeudella Nintendo Switchille vuonna 2021.

No More Heroes
No More Heroes

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
No More HeroesScore

No More Heroes

ARVIO. Kirjoittaja Johannes Valkola

Japanilainen Goichi "SUDA51" Suda matkaa kohti kulttistatusta jo toisella omalaatuisella toimintapelillään. No More Heroes on mainio.Ladataan seuraavaa sisältöä