Suomi
Gamereactor
uutiset
Darksiders

Nordic Games osti Darksidersin ja monia muita

Red Faction, Marvel Super Hero Squad, jne...

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gearbox ei ollut ainoa joka toi jotain kotiin THQ:n loppujen pelien huutokaupasta. Nordic Games sijoitti 4,9 miljoonaa taalaa, ja sai todella vastinetta rahoilleen.

Muun muassa Alan Waken julkaissut Nordic omistaa nyt Darksiders ja Red Faction -pelisarjat, sekä pelit: Titan Quest, Frontlines, Stuntman, Full Spectrum Warrior, Juiced, MX vs. ATV, Destroy All Humans, Summoner, Marvel Super Hero Squad, Supreme Commander sekä joitakin vielä julkistamattomia nimikkeitä.

Nordicin PR-mies Philipp Brock on kommentoinut, että heillä on vielä joitain avoimia kohtia sopimuksessa, joten he eivät julkaise täyttä listaa ostoksistaan. Lisää aiheesta kuullaan toukokuun puolessa välissä.

Darksiders

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
DarksidersScore

Darksiders

ARVIO. Kirjoittaja Thomas Blichfeldt

Jumalan järjestyspoliisi on petetty, ja Blichfeldt yrittää saattaa syyllisiä vastuuseen. Miltä Vigil Gamesin apokalyptinen sarjistoiminta maistuu?

0
Darksiders Remaster vahvistettu

Darksiders Remaster vahvistettu

UUTINEN. Kirjoittaja Matti Isotalo

Pelin julkaisseelta Nordic Gamesilta on saatu nyt vahvistus viimeviikkosiin huhuihin ensimmäisen Darksidersin remasteroinnista. Julkaisun nimi tulee olemaan Darksiders:...Ladataan seuraavaa sisältöä