Suomi
Gamereactor
uutiset
The Walking Dead: Daryl Dixon

Norman Reedus haluaa jatkaa Daryl Dixonin näyttelemistä 2030-luvulle asti

Ei näytä siltä, ​​että näemme hahmon loppua lähiaikoina.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

11 kauden jälkeen monet ajattelivat, että edessä olisi The Walking Dead -sarjan loppu tai ainakin paikka siirtyä eteenpäin ja keskittyä uusiin ja erilaisiin hahmoihin. Se on ajatuksenakin kaukana siitä. Sen sijaan olemme saaneet useita erilaisia ​​spin-offeja, joista yksi on keskittynyt Norman Reeduksen näyttelemään Daryl Dixoniin.

Kun hahmolle on omistettu kokonainen erillinen esitys, saatat ihmetellä, onko Reedus kyllästynyt näyttelemään hahmoa ollenkaan? Herra Feel Goodin haastattelussa annettujen viimeaikaisten kommenttien perusteella tämä ei ole todennäköistä, ja Reedus sen sijaan uskoo, että hänellä on reilut kuusi tai seitsemän vuotta Daryliä jäljellä tankissa.

Kun häneltä kysyttiin, kuinka kauan hän haluaisi jatkaa Darylin näyttelemistä, Reedus sanoi: "Luulen, että ehkä vielä kuusi tai seitsemän vuotta".

"The Daryl Dixon spin-off has given me an opportunity to take the show in a direction that's different to the original show. I didn't want to make the same show again in a different location. I wanted to reinvent it. And they let me, with the other like-minded people involved, invent something new.

"So it feels fresh to me. It's in a different language. It's shot a different way. It's not really about zombies, and who's going to get bit this week, it's completely different. So as long as I keep reinventing it, it's fun."

Pohjimmiltaan näyttää siltä, ​​että olemme pitkälti 2030-luvun puolella, ennen kuin näemme Reeduksen ripustavan varsijousen ja pysäköivän moottoripyöränsä pysyvästi The Walking Dead -universumiin.

The Walking Dead: Daryl Dixon

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä