Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Amnesia: The Bunker
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   The Legend of Zelda: Breath of the Wild

   Nyt pääsee varaamaan ennakkoon The Legend of Zelda: Breath of the Wildista tutun Linkin kilven

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Joulu on pian, ja lahjat on todennäköisesti jo ostettu. Tässä tulee kuitenkin vielä yksi ehdotus. First 4 Figures on ilmoittanut, että Linkin kilpi pelistä The Legend of Zelda: Breath of the Wild on nyt ennakkoon varattavissa. Kokoa on 29 x 20 x 8 cm, ja painoa 0,672 kg. Tulossa on kaksi erilaista versiota, joista toisessa on on erikseen LED-valaistus.

   Riennä siis tänne varaamaan vauhdilla ennakkoon. Kun tilauksen tekee seuraavan kahden viikon kuluessa, irtoaa kilpi hintaan 119,99 dollaria tavallisen 131,99 dollaria sijasta. Toimituksien pitäisi alkaa vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä.

   HQ
   The Legend of Zelda: Breath of the Wild

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä