Suomi
Gamereactor
uutiset
Burnout Paradise

Obama kampanjoi peleissä

Vaalimainoksia mm. Burnout Paradisessa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Yhdysvaltain presidentiksi pyrkivä Barack Obama on ottanut konsolipelit osaksi vaalikampanjaansa. Edistyksellisyyttä ja rohkeaa, nykyaikaista ajattelua saarnaava Obama näkyy Electronic Artsin mm. Burnout Paradise -ajopelin Xbox 360 -version mainoskylteissä. Aluksi nettihuhulta vaikuttanut juttu on vahvistettu Electronic Artsin taholta, ja samalla selvisi asian vahvistuksen hankaluuden syy. Mainokset näkyvät vain kymmenessä Yhdysvaltain osavaltiossa, joissa demokraattiehdokas Obaman kampanjan uskotaan olevan heikoimmilla kilpailevan republikaaniehdokas John McCainin kampanjaan verrattuna. Mainokset näkyvät myös Madden 09, NASCAR 09, NBA Live 08, Need for Speed: Carbon, Need for Speed: Pro Street, NFL On Tour, NHL 09 ja Skate-peleissä, mutta vain Xbox 360 -versioissa, koska eri yhtiöt hallinnoivat markkinointia Xbox 360- ja Playstation 3 -peleissä.

Burnout Paradise

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Burnout ParadiseScore

Burnout Paradise

ARVIO. Kirjoittaja Jyri Paavilainen

Criterion päätti pistää koko Burnout-sarjan täysremonttiin. Sekä kehittäjän että pelaajien onneksi valinta oli erinomainen.

2
Criterion ei suunnittele Burnout-kokoelmaa

Criterion ei suunnittele Burnout-kokoelmaa

UUTINEN. Kirjoittaja Leevi Rantala

Erilaiset remasteroinnit, HD-päivitykset ja vanhojen pelien uudelleenjulkaisut tuntuvat olevan arkipäivää nykyisellä konsolisukupolvella. Tämän pohjalta voisi olettaa,...Ladataan seuraavaa sisältöä