Suomi
Gamereactor
uutiset
Project Cars 2

Ole nopein Project Cars 2 -turnauksessa ja voita!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tänä syksynä on saatu markkinoille lukuisia autopelejä, ja eräs niistä paremmista on Slightly Mad Studiosin Project Cars 2. Gamereactor järjestää turnauksen, ja parhaimmat toki palkitaan.

Käynnistä siis Project Cars 2, mene Time Trial -valikkoon, valitse Dubai Autodrome ja autoksi Ferrari 488 GT 3. Aikasi kirjautuu automaattisesti tulostaululle.

Sen jälkeen sinun tulee lisätä Gamereactor "frendilistallesi". PS4:llä tili on "GR Live", Xbox Onella "GamereactorLive" ja Steamissa "Gamereactorlive".

Lopuksi mene kisasivulle ja anna tarvittavat tiedot. Omaa aikaa voi toki aina parantaa ja päivittää. Kilpailu päättyy 25. lokakuuta klo 13:00 Suomen aikaa.

Palkinnot ovat seuraavat:

1. sija: PS4 Pro -konsoli, Project Cars 2:n Ultra Edition PS4:lle ja Thrustmaster Steering Wheel.

2.-3. sija: Project Cars Collector's Edition PS4:lle, Thrustmaster Steering Wheel ja Project Cars 2 -laukku, jossa on t-paita, pipo, ranneke ja avaimenperä.

4.-10. sija: Project Cars 2 -laukku, jossa on t-paita, pipo, ranneke ja avaimenperä.

Ja eikun kisaamaan!

Project Cars 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Project CARS 2:n demo kokeiltavissa

Project CARS 2:n demo kokeiltavissa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Salavihkaa Project CARS 2 on saanut demon niin PS Storeen, Xbox Liveen kuin Steamiinkin. Testattavana on kolme autoa (Ferrari 488 GT3, Lamborghini Huracan ja Formula...Ladataan seuraavaa sisältöä