LIVE
HQ
logo hd live | Dicefolk
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   laitearviot

   OnePlus Nord Buds

   Langatonta äänentoistoa edullisesti

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Langattomien nappikuulokkeiden välillä kilpailu käy kuumana erityisesti noin sadan euron hintaluokassa. Nord Buds pyrkii tuomaan markkinoille edullisen vaihtoehdon, eikä kuulokkeista tarvitse maksaa kuin noin 50 euroa. Ominaisuuksien puolesta hintataso on todella haastava, mutta onneksi kuulokkeissa on karsittu enemmän muista asioista kuin äänenlaadusta.

   Myyntipakkauksessa ei tule kuulokkeiden, vaihtotulppien, latauskotelon ja USB-johdon ohella mitään muuta mainitsemisen arvoista. Kuulokkeet ovat saatavina ainoastaan mustana, mikä on myös latauskotelon väri.

   Ensimmäinen positiivinen yllätys tuleekin juuri latauskotelossa. Kansi on napakka, napit pysyvät paikoillaan magneettien avulla, eikä kuulokkeita ole mahdollista asettaa paikalleen väärinpäin. Kotelon kansi aktivoi samalla myös Bluetooth-yhteyden ja kuulokkeiden virran.

   Kuulokkeet itse ovat kevyet ja muoviset. Korvissa kevyet napit tuntuvat erittäin hyvältä, jopa huomaamattomalta, eivätkä korvat väsy pidempienkään kuuntelusessioiden aikana. Molempien kuulokkeiden sivulla on kosketuspainike, joka pysäyttää ja jatkaa toiston, vastaa puheluihin ja ohittaa tarvittaessa kappaleita.

   Tämä on mainos:

   Kosketuspainikkeiden toteutus ei ole paras mahdollinen. Tuntuma on aivan olematon ja jos kuulokkeiden asentoa korjaa, tai korvaa vaikkapa kutittaa, vahinkopainallukset ovat todella yleisiä. Hyvänä puolena painikkeiden toiminnot ovat säädettävissä, ja ne saa kytkettyä päältä halutessaan kokonaan.

   Äänenlaadultaan Nord Budsit ovat yllättävän hyvät. Kuten halvemman hintaluokan kuulokkeissa on tapana, bassoa on korostettu peittämään heikompia diskantteja, mutta siitä huolimatta kokonaisuutena ääni on tasapainoinen.

   Diskanttien heikko taso tulee kuitenkin kiusallisesti esille vaikkapa klassista musiikkia kuunnellessa. Hyvänä puolena diskantit eivät ole kuitenkaan rasittavat: jättävät vain äänen tavallista ohuemmaksi. Kunhan kuulokkeilta ei odota mitään hifikokemusta, äänenlaatu on varmasti miellyttävä hintaluokka huomioiden.

   Kuulokkeissa on myös mikrofoni puheluita varten, ja muutaman testin perusteella se on täysin toimivaa sorttia. Vastameluominaisuuksia Nord Budsit eivät tarjoa lainkaan, mikä jälleen kerran on hintaluokka huomioiden ymmärrettävää. Eräs parhaista asioista kuulokkeissa on kuitenkin niiden akunkesto. Toistoaikaa luvataan jopa 7 tuntia ja latauskotelon kanssa 30 tuntia, mikä on täysin uskottavissa.

   Tämä on mainos:

   Nord Budsit ovat yllättävänkin hyvät kuulokkeet ottaen huomioon halvan hinnan. Äänenlaatu on hyvällä tasolla, kuulokkeet ovat kevyet ja mukavat, eikä niitä tarvitse ladata koko ajan. Halvempi hinta tulee esille lähinnä yleisessä muovisuudessa ja vastameluominaisuuksien puutteessa. Mikäli kuulokkeisiin ei halua tuhlata hirveitä summia rahaa, Nord Budsit ovat harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

   OnePlus Nord BudsOnePlus Nord Buds
   08 Gamereactor Suomi
   8 / 10
   +
   Äänenlaatu hintaluokassaan, kevyet ja mukavat, loistava akunkesto
   -
   Ohut diskanttitoisto, tunnottomat kosketuspainikkeet
   overall score
   is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


   Ladataan seuraavaa sisältöä