Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Onko PC:n ja LEGOn rakentaminen yhtä helppoa?

Gamereactor on järjestänyt kilpailun asian selvittämiseksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Joskus vedonlyönti menee liian pitkälle. Gamereactorin tapauksessa sisäiseen kilpailuun saatiin onneksi sponsoreiksi NVIDIA ja Proshop, kuten yllä olevalla videolla käy ilmi. Jokainen videolla käytetyistä komponenteista on saatavilla osana Proshop Super Days Salea.

Lähtökohta on onneksi yksinkertainen, ja LEGO-rakennussarjoja on levinneenä siellä sun täällä suurimmassa osassa suomalaisia lapsiperheitä (tai lapsenmielisten aikuisten kotitalouksia). Sen sijaan komponenttien kesken päätösten tekeminen oli jo hieman vaikeampaa.

Rakentamisen tähtenä on Asus ROG Strix RTX 4070 TI Super. Näytönohjain tarjoaa 16GB VRAMia, joka on tarpeeksi pyörittämään kaikkia uusimpia pelejä jopa 4K-kuvan kera. Samaan aikaan tuettuna on monia suorituskykyä parantavia teknologisia ratkaisuja ja järjestelmiä, joita NVIDIA videopelaajille tarjoaa. Tällaisia ovat niin ruutujen luomisen ylöspäin skaalaaminen kuin uusimman sukupolven säteenseuranta, ja näin luodaan ultratodenmukaisia heijastuksia. Näin valo on paljon eläytymiskelpoisempi ja todellisen elämän tilanteen mukainen.

Näytönohjaimen ohella mukana on Intelin 14. sukupolven CPU. Valintana oli helposti käsiteltävä Lian Li -koppa tuulettimineen, koska tällöin RGB-järjestelmä on helposti muokattavissa. CPU:n mahdollista myöhempää päivittämistä varten valittiin kuitenkin suurikokoinen Corsair-jäähdytin ja virtalähde. Muisti ja tallennustila ovat paljon halvempia kuin pitkiin aikoihin, ja Z790-pohjainen Asus Prime -emolevy mahdollistaa laajentamisen, jos sellaiseen myöhemmin on tarvetta.Ladataan seuraavaa sisältöä