Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Osallistu X-Men: Dark Phoenix -kisaan!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

X-Men-sarjan loivat Marvelin ihmemiehet Stan Lee ja Jack Kirby. Aluksi Ryhmä-X seikkaili vain sarjakuvissa, mutta vuonna 1994 20th Century Fox hankki itselleen oikeudet hahmoihin. Tämän jälkeen X-Men onkin nähty valkokankaalla moneen eri otteeseen.

Uudemman polven elokuvat alkoivat vuonna 2014 leffalla X-Men: Days of Future Past, jossa nähtiin näyttelijöinä sekä vanhempaa että uudempaa kaartia. Jatko-osassa vuonna 2016 X-Men: Apocalypse olikin sitten enää käytännössä yksinomaan nuoremman polven näyttelijöitä mutanttirooleissa. Perjantaina 7. kesäkuuta 2019 saapuu elokuvateattereihin X-Men: Dark Phoenix, jonka on määrä saattaa pitkä tarinalinja päätökseensä.

Dark Phoenixin on ohjannut, tuottanut ja käsikirjoittanut Simon Kinberg, joka muistetaan muun muassa elokuvista Sherlock Holmes (2009) ja Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012). Pääosissa nähdään muun muassa Game of Thronesista muistettava Sophie Turner, ja Nälkäpeli-elokuvissa kunnostautunut Jennifer Lawrence. Videopelaajia miellyttänee se, että Assassin's Creed -elokuvan pääroolissakin nähty Michael Fassbender on edelleen mukana Magnetona.

Kesän mutanttista elokuvatapausta juhlitaan nyt Gamereactorissa kilpailulla, jossa voi voittaa teemaan sopivan selkärepun, hupparin ja puhelinpidikkeen. Kuvan palkinnoista voi katsoa alta.

Riennä siis kilpailusivulle vastaamaan kysymykseen, ja olet mukana mutanttisessa kisassa!

Osallistu X-Men: Dark Phoenix -kisaan!
HQ


Ladataan seuraavaa sisältöä