Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Outriders

Outriders pitää lähetyksen 15. marraskuuta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

People Can Fly'n Outriders julkaistiin 1. huhtikuuta 2021, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Nyt firma pitää yhdessä julkaisijansa Square Enixin kanssa seuraavan, järjestyksessä kuudennen, tiedotustilaisuuden maanantaina 15. marraskuuta klo 19:00. Kyseessä on ensimmäinen virallinen lähetys sitten pelin julkaisun. Asiasta kerrottiin Twitterissä.

"Tune in on Monday for an update on everything you have been waiting for. And everything you didn't even know you were waiting for."

Esittelyssä on muun muassa "kolossaalinen" tulossa oleva ilmainen päivitys. Lähetyksen pääsee katsomaan Youtubessa ja Twitchissä.

HQ
Outriders

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
OutridersScore

Outriders

ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Sujuvaa kolmannen persoonan toimintaa pelissä, joka ei tunnusta olevansa live service -nimike.

0
Outriders: Worldslayer on mittava laajennus

Outriders: Worldslayer on mittava laajennus

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

People Can Fly julkaisi Outridersin huhtikuussa 2021, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Viime syksynä linjoille saatiin ilmainen päivitys New Horizon, jossa...

0
Outriders: New Horizon julkistettiin

Outriders: New Horizon julkistettiin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Puolalainen People Can Fly teki aina alusta asti selväksi, ettei Outriders ole live service -peli. Siitä huolimatta peli toimii pitkälti kuin se olisi, ja luvattuna on...Ladataan seuraavaa sisältöä