Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Outriders

Outriders: Worldslayer on mittava laajennus

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

People Can Fly julkaisi Outridersin huhtikuussa 2021, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Viime syksynä linjoille saatiin ilmainen päivitys New Horizon, jossa oli mukana mittavasti uutta sisältöä. Nyt on julkistettu se ihan oikea laajennus, ja nimenä on Worldslayer.

Tutkinnassa on kokonaan uusi alue Enoch-planeetasta. Lisäksi toki mukana on uusi tarina, jossa kohdataan kauhistuttava Altered nimeltä Ereshkigal. Laajennus todellakin laajentaa peliä joka suuntaan. Apocalypse-vaikeustaso pudottaa Apocalypse-roinaa, ja uusi kykypuu on yhdistettävissä jo olemassa oleviin, Trial of Tarya Gratar ja kaiken muun ohella oman kokemuspistetason kohottaminen jatkuu, vaikka olisikin jo saavuttanut maksimin 30.

Worldslayer maksaa 40 dollaria, ja on siis melkein kuin kokonaan uusi peli. Julkaisu tapahtuu 30. kesäkuuta, ja pelaajilla on mahdollisuus kohottaa oma hahmonsa suoraan tasolle 30, mikäli haluaa aloittaa lisäosasta. Square Enix on avannut oman Reddit-palstan tiedon jakamiseksi täällä.

HQ
HQ
Outriders
OutridersOutriders
OutridersOutriders
OutridersOutriders

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
OutridersScore

Outriders

ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Sujuvaa kolmannen persoonan toimintaa pelissä, joka ei tunnusta olevansa live service -nimike.

0
Outriders: Worldslayer on mittava laajennus

Outriders: Worldslayer on mittava laajennus

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

People Can Fly julkaisi Outridersin huhtikuussa 2021, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Viime syksynä linjoille saatiin ilmainen päivitys New Horizon, jossa...

0
Outriders: New Horizon julkistettiin

Outriders: New Horizon julkistettiin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Puolalainen People Can Fly teki aina alusta asti selväksi, ettei Outriders ole live service -peli. Siitä huolimatta peli toimii pitkälti kuin se olisi, ja luvattuna on...Ladataan seuraavaa sisältöä