Suomi
Gamereactor
lifestyle

Pagani julkistaa uuden radan hyperauton, joka tunnetaan nimellä Huayra R Evo

Sen voimanlähteenä on 900 hv: n V12-moottori.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pagani on nähnyt muiden autonvalmistajien siirtyvän joko hybridi- tai täyssähköautoihin ja päättänyt olla seuraamatta esimerkkiä. Hyperautovalmistaja on nostanut verhon upouudelle ajoneuvolle, joka on rakennettu radalle ja jossa on janoisimmat V12-moottorit.

Huayra R Evo -nimellä tunnetun V12-R Evo -moottorin, joka on tämän hyperauton ytimessä, sanotaan pystyvän tuottamaan jopa 900 hevosvoimaa ja vastaamaan 770 Nm: n enimmäisvääntömomenttia. Pagani ei ole vielä paljastanut tietoja auton maksiminopeudesta ja kiihtyvyydestä ja vastaavista, mutta mainittiin, että siinä on ohjaamo, joka on saanut inspiraationsa moottoriurheilumaailman uusimmista innovatiivisista trendeistä, erityisesti turvallisuutta ajatellen.

Saalis on, että tämä auto ei todennäköisesti koskaan pääse tielle tai tule kuluttajatuotteeksi, koska Pagani on ilmoittanut liittyvänsä Arte in Pista -eksklusiivisessa hyperauto-ohjelmassaan tarjottujen ajoneuvojen valikoimaan. Tämä puolestaan tarkoittaa, että myöskään auton hinnasta ei ole paljastettu tietoja.

Pagani julkistaa uuden radan hyperauton, joka tunnetaan nimellä Huayra R Evo
Pagani
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä