Suomi
Gamereactor
uutiset

Paramount ja Skydance sopivat yhdistyvänsä ja muodostavansa uuden Paramountin

Kahden viihdetitaanin on määrä kokoontua yhteen luodakseen "seuraavan sukupolven media- ja teknologiayhtiön".

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Olemme kuulleet huhuja ja nähneet raportteja tästä jo jonkin aikaa, mutta nyt se on vihdoin virallista. Paramount Global ja Skydance Media ovat sopineet yhdistävänsä voimansa, joka johtaa "seuraavan sukupolven media- ja teknologiayhtiön" luomiseen, jonka nimi on New Paramount.

Kaupan on määrä tapahtua kahdessa vaiheessa. Ensimmäinen on National Amusementsin hankinta, jolla on määräysvalta Paramountissa, ja sen jälkeen Skydance ja Paramount Global yhdistyvät.

Tämän muutoksen myötä Skydancen taloudelliset resurssit, tekninen asiantuntemus ja toimintataidot yhdistetään Paramountin käytettävissä olevaan laajaan IP-kokoelmaan televisiossa ja videopeleissä. Lehdistön tiedotteessa meille kerrotaan seuraavaa:

"New Paramount will be a premier, creative-first destination for storytellers, dedicated to top-quality content and will be positioned to improve profitability, foster stability and independence for creators, and enable more investment in growth areas. The transaction will stabilize and strengthen Paramount as a world-class media enterprise, with a focus on technological advancements, across multiple entertainment platforms including animation, gaming, film, sports, news and television."

New Paramountia johtaa David Ellison puheenjohtajana ja toimitusjohtajana, ja Jeff Shell ottaa vastaan yhtiön ​​presidentin tehtävät.

Sopimuksen mukaan Skydance sijoittaa jopa 6 miljardia dollaria Paramountiin, ja kun fuusio on saatu päätökseen, New Paramountin arvon sanotaan olevan noin 28 miljardia dollaria.

Paramount ja Skydance sopivat yhdistyvänsä ja muodostavansa uuden Paramountin
K I Photography / Shutterstock.com


Ladataan seuraavaa sisältöä