LIVE
HQ
logo hd live | Nobody Wants to Die
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   elokuva-arviot
   PAW Patrol, Season 2, Volume 5

   PAW Patrol, Season 2, Volume 5

   Tassut heiluvat koko perheen laadukkaassa animaatiossa

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto

   Pikku Kakkonen on varmaan tuttu jokaiselle nuoremmalle ja vanhemmallekin lukijalle. Lasten oma makasiiniohjelma on suoltanut nuoremmalle väelle suunnattua ohjelmistoa jo 40 vuotta. Se on oleellinen osa määrittelemään lasten trendit ja suosiossa olevat televisio-ohjelmat. Yksi tämän hetken kovista hiteistä on PAW Patrol (Ryhmä Hau). Sarjaa on tehty maailmalla jo vuosia, mutta Suomessa ilmiö on vielä kohtuullisen tuore. Suloisista koirista kertova ohjelma osaa herättää lapsen kiinnostuksen sekoittamalla suloisuutta, monipuolisia ja hienoja kulkuneuvoja sekä mielenkiintoisia keksintöjä osana seikkailuaan. Nokkelasti aiheen pitäytyessä suloisissa koiranpennuissa, sarjasta on helppo tykätä niin tyttöjen kuin poikienkin.

   HQ

   PAW Patrolin toisen kauden levy 5 sisältää viisi jaksoa pentujen seikkailuja. Vain noin tunnin verran katsottavaa levyä kohti tuntuu hiukan rahastukselta, sillä vähintään tuplamäärä sisältöä kyllä mahtuisi helposti yhteen julkaisuun. Muutenkin kokonaisuus tuntuu vähän hutaistulta, sillä alussa valittu kieli ei vaikuta DVD-valikon teksteihin tai jaksojen nimiin, vaan kaikki pysyvät englanninkielisenä. Huomasin myös, että alkutunnarissa lauletaan PAW Patrol, eikä Ryhmä Hau niin kuin Pikku Kakkosen esittämissä jaksoissa. Nelivuotiasta poikaani asia ei kuulema juuri haittaa. Hänen mielestään kuitenkin tutun Ryhmä Haun käyttö olisi ollut parempi.

   Yhtä jaksoa lukuun ottamatta jokaisen nimessä mainitaan sana pelastus, joka vihjaa sarjan jaksojen rakenteen selkeästä toistosta. Tyypilliseen tapaan jollakin henkilöllä on jonkinlainen ongelma, johon tarvitaan Ryhmä Haun apua. Pennut ryntäävät paikalle, ja yllättävän mutkan kautta saavat tilanteen lopulta ratkaistua. Toimintaan päästään nopeasti ja se on monipuolista pentujen käytellessä erilaisia vempaimia ja liikkuen vauhdikkaasti paikasta toiseen. Jaksojen pituus on myös sopivan mittainen, jotta tarina ehditään pohjustaa ja katsoja pääsee hyvin mukaan. Jakson normaali pituus huitelee 12 minuutin tienoilla, mutta levyllä on mukana myös yksi jakso, joka on pituudeltaan yllättäen 23-minuuttinen.

   PAW Patrol, Season 2, Volume 5PAW Patrol, Season 2, Volume 5

   PAW Patrollin 3D-grafiikka on tasokasta. Selkeän yksinkertaistettu ilme on tehty huolella ja kirkkaiden värien ansiosta maailma näyttää hienolta. Hahmot ovat kaikki näyttäviä ja suloisia, joiden animointi monipuolista ja eläväistä. Vaikkei ruutua ole sullottu täyteen yksityiskohtia, on kokonaisuus huoliteltu ja tällaisenaan muksuille tarjottavan sisällön tasokkaammasta päästä.

   Tämä on mainos:

   Samoin kuin graafinen ilme, myös hahmojen äänet ovat laadukkaat. Lapsinäyttelijöillä on hyvää yritystä luoda tunnetiloja, ja innostus koirien ääninä olemisesta on aistittavissa. Selkeää puhetta on pienemmänkin lapsen helppo seurata. Koirien omistajalle äänensä antava poika kuulostaa kuitenkin siltä kuin hänen hahmollaan olisi noussut keltaista nestettä päähän hiukan liikaa. Tämä ongelma on vain näissä DVD-julkaisuissa, sillä Pikku Kakkosen versioissa on hahmoilla eri ääninäyttelijät, jotka ovat mielestäni paremmin toteutettu.

   PAW Patrol on huolella toteutettu seikkailusarja mielenkiintoisine ja suloisine elementteineen, johon on helppo tykästyä sukupuoleen katsomatta. Vauhtia riittää sopivasti ja pelottavat asiat on osattu jättää pois. Sarjan keskittyy sympaattisiin pikku pulmiin ja helposti ymmärrettäviin kokonaisuuksiin, vaikka jostain kumman syystä sarjassa valaat ovat aina "k-päitä". Poikani keskittyi tuijottamaan sarjaa varsin intensiivisesti. Hän myös mainitsi, ettei häntä jännitä ollenkaan, mikä ei valitettavasti ole itsestäänselvyys nykypäivän lastenohjelmatarjonnassa. Välillä hän jopa purskahtaa nauramaan ääneen, mikä on jo varsin hyvä mittari laadukkaasta lastensarjasta. Ei muuta kuin tassut heilumaan!

   PAW Patrol, Season 2, Volume 5PAW Patrol, Season 2, Volume 5
   Tämä on mainos:
   08 Gamereactor Suomi
   8 / 10
   overall score
   is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä