Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

Pelaajat museoon

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tampereella avattuun Suomen Pelimuseoon avattiin tällä viikolla uusi, kuukauden ajan esillä oleva väliaikainen näyttely. Tampereen yliopiston Minun Pelihistoriani -kurssilaisten ja pelitutkija Annakaisa Kultiman sekä Jaakko Stenrosin toteuttama kulmaus kertoo kolmentoista pelaajan tarinan Pelimuseon keskittyessä enemmän peleihin. Osastolta löytyy henkilökohtaisten tarinoiden lisäksi esineistöä pelimuistiinpanoista munakelloihin ja skeittilautoihin. Jokainen esine on osa jonkun pelaajan omia pelimuistoja. Paikalla on usein myös joku opiskelijoista, jotka valottavat omaa pelihistoriaansa lyhyitä tekstejä syvemmälle.

Gamereactor suosittelee vierailemaan Pelimuseossa ja Minun Pelihistoriani näyttelyssä. Saatat bongata kertomusten joukosta erään GR:stäkin tutun tahon...

Suomen Pelimuseo sijaitsee Tampereella Vapriikin museotiloissa kakkoskerroksessa ja on auki ti-su klo 10-18:00.

Pelaajat museoon


Ladataan seuraavaa sisältöä