Suomi
Gamereactor
uutiset
Perfect Dark

Perfect Darkin paluusta kerrottiin enemmän

Kyllä siitä taitaa sittenkin olla hyvä tulossa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

The Initiative on jo pitkään työstänyt peliään Perfect Dark, josta nähtiin lopultakin Xbox Games Showcase -lähetyksen humussa sitä oikeaa pelattavuutta. Hyvältä se näytti, ja hyvin scifiseltä.

Lisätietoa on paljastunut Xbox Wiressa. Innoitusta on haettu kahdesta ensimmäisestä pelistä, mutta että tulossa on ihan uusi tarina, ja peli odotetusti on alusta uudelleen polkaisu koko pelisarjalle.

Luvassa on yksinpeli, mutta samalla on mahdollisuus tehdä valintoja sen suhteen, miten tehtäviä suorittaa. Ympäristössä voi myös liikkua luonnollisesti tavoilla, joihin ei ole totuttu ensimmäisen persoonan peleissä. Pelaajan käytössä on lyömäaseita, tuliaseita, hiipimistä ja toki mittavasti erilaisia hilavitkuttimia. Joanna Dark on mallinnettu Elissa Bibaud'n mukaan, mutta äänenä on sitten Alix Regan.

Ajallisesti liikutaan lähitulevaisuudessa, jossa suurin osa maailmasta on asuinkelvotonta The Cascaden vuoksi. Iso yhtiö Core Mantis lanseeraa The GEN Networkin, jonka avulla maanpiiriä tehdään taas asuinkelpoiseksi. Homma lanseerataan Kairossa. Ja taustalla on toki jotain muutakin. Nyt yhdistyvät niin muinainen kuin tulevaisuudenkin Egypti.

Perfect Dark

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä