Suomi
Gamereactor
uutiset
WWE 2K23

Perjantain arviossa vapaasti painiva WWE 2K23

WWE 2K23 on melkoinen möntti sisältöä. Sen matsivaihtoehdot, pelimuodot ja häkellyttävä muokattavuus tuntuvat ajoittain jo liialliselta näin satunnaisemmalle kuluttajalle, mutta hyvänä puolena jokainen löytää siitä jotain itselleen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Perjantain aamussa Gamereactorin avustaja Matti Isotalo arvioi vapaasti painivan pelin WWE 2K23.

Lue arvio täältä.

"Jenkkilän painipelit ovat soutaneet ja huovanneet vuosien mittaan melkoisesti pätevästä aina huutonaurua aiheuttaviin kamaluuksiin asti. Runko on nyt paremmin kasassa kuin pitkiin aikoihin, ja sekä iskut että painiotteet lähtevät nyt luontevammin ja luotettavammin kuin ennen. Edistyneemmät pelaajat voivat sukeltaa etenkin omien hahmojensa kanssa sitten melkoisiin sfääreihin kaadetun vastustajan asettelusta täydelliseen paikkaan kehän ulkopuolella tapahtuviin konnuuksiin asti. Oikeasta elämästä mallinnettuja taistelijoita on yli 180 kappaletta omine liikkeineen päivineen."

HQ
WWE 2K23

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Perjantain arviossa vapaasti painiva WWE 2K23

Perjantain arviossa vapaasti painiva WWE 2K23

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

WWE 2K23 on melkoinen möntti sisältöä. Sen matsivaihtoehdot, pelimuodot ja häkellyttävä muokattavuus tuntuvat ajoittain jo liialliselta näin satunnaisemmalle kuluttajalle, mutta hyvänä puolena jokainen löytää siitä jotain itselleen.Ladataan seuraavaa sisältöä