Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Persona 5 Tactica: tässä ovat kaikki pelattavat Phantom Thieves -hahmot

Suurennuslasin alla Phantom Thievesin jäsenet Atlusin uusimmassa strategiapelissä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Persona 5 Tactica on pelattavissa Game Passissa, Xbox Onella, Xbox Series X:llä (ja S:llä), Windowsilla, PS4:llä, PS5:llä, Nintendo Switchillä ja Steamissa. Lukuisa joukko on siis varmaankin aloittanut Phantom Thievesin uusimman seikkailun. Jos kuitenkin mietityttää, kenen saappaisiin kannattaa astua tässä uudessa pelissä, on Gamereactorilla lääke asiaan.

HQ

Persona 5 Tactica sijoittuu useaan erilaiseen kuningaskuntaan, joista osa seurailee historian keskeisiä vaiheita. Keskiössä on Phantom Thieves kohtaamassa sen toistaiseksi kovimman haasteensa. Uuteen todellisuuteen päätymisen jälkeen on ryhdyttävä taistelemaan vaarallisia tyrannihallitsijoita eli legionnaireseja vastaan. Phantom Thievesien joukossa on uusia kasvoja auttamassa päihittämään uhkaa.

Persona 5 Tactica sisältää myös tuttuja kasvoja, kuten Jokerin pistoolinsa kanssa, pulmia aiheuttavan Ryujin, myötätuntoisen Annin ja kissamaisen Morganan. Näiden ohella mukana on joukko kokonaan uutta verta.

Persona 5 Tactica

Erina on Rebel Corpsin rohkea johtaja, joka kyvyillään voi ottaa kohteeksi monta pahista samaan aikaan. Erityinen taito mahdollistaa Flag of Freedomin pystyttämisen lähellä olevien pahisten heikentämiseksi ja omien parantamiseksi. Erina on siis hyvä lisä Phantom Thievesin joukkoon.

Persona 5 Tactica

Yusuke on joukon taiteilija tuoden omalaatuisen lisän Phantom Thievesin joukkoon. Kauempaa käytettävät aseet vahingoittavat pahiksia turvallisen välimatkan päästä. Hänen personansa on voimakas Goemon, ja käytössä on myös houkutuskohteita pahisten huomion kiinnittämiseksi taistelukentällä.

Seuraavana on vuorossa Makoto, joka on hyväsydäminen ja vahvatahtoinen järjestöjohtaja. Hän on tunnettu myös luotettavuudestaan ja fyysisistä tappelutaidoistaan. Voimakas hyökkäys vahingoittaa kaikkia samassa jonossa olevia pahiksia, ja Makoton persona on Johanna.

Haru on toimitusjohtajan tytär ja varakas yksilö itsekin. Käytössä ovat pitkän kantaman aseet pahiksien päihittämiseksi. Kyky pilkata vastustajia kerää huomion puoleensa ennen ison tuhon tekemistä. Se oma persona on Milady.

Viimeisenä tulee Futaba. Ujouden ohella hän on mahtava ja nerokas hakkeri, joka käyttää taitojaan auttaakseen Phantom Thievesiä mahdollisimman paljon. Persona on Necronomicon, ja konstina on saattaa kanssapelaajat takaisin taistoon mukaan.

HQ

Persona 5 Tactica mahdollistaa oman joukon aktiivisten jäsenten välillä vaihtamisen oman vuoron aikana. Siksi kannattaa olla perillä joukon käyttömahdollisuuksista, jos tavoitteena on pysäyttää legionariesit ja vapauttaa kansa tyranniasta.

Persona 5 Tactica on pelattavissa olemalla Game Passin tilaaja, tai sitten Xbox Onella, Xbox Series X:llä (ja S:llä), Windowsilla, PS4:llä, PS5:llä, Nintendo Switchillä ja Steamissä.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä