Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
PGA Tour 2K23

PGA Tour 2K23 esitteli sitä uratilaa uudessa trailerissa

Golfaaminen alkaa lokakuussa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

HB Studios ja 2K Games ovat laskeneet maailmalle uuden trailerin, joka nostaa framille sen MyCAREER-pelitilan tulossa olevassa golfpelissä PGA TOUR 2K23.

Ura tietysti aloitetaan luomalla se oma hahmo MyPLAYERissa. Sitten aloitetaan pelaamaan Korn Ferry Tourissa, ja noustaan ajan kanssa PGA TOURiin. Siellä sitten kohdataan muun muassa Tiger Woods, Justin Thomas, Lexi Thompson, Lydia Ko, Collin Morikawa, Brooke Henderson ja Tony Finau.

MyPLAYERissa se oma pelaaja kannattaa tietenkin muokata omalle pelityylille sopivaksi. Joku on pitkälle lyövä, tai ehkä tarkasti puttaileva, tai ehkä jotain siltä väliltä. Lisäksi niiden omien mailojen muokkailu mukavaksi on sekin keskeistä. Pelaajan mukana kulkee ensimmäistä kertaa erilaisia caddy-hahmoja merkkivaatteissa ja -varusteissa.

Uratila esitetään TV-lähetyksen malliin, ja kommenttejaan kertovat Rich Beem, Luke Elvy ja Henni Koyack.

PGA TOUR 2K23 Deluxe Edition ja PGA TOUR 2K23 Tiger Woods Edition julkaistaan 11. lokakuuta, ja perässä seuraa PGA TOUR 2K23 Standard Edition 14. lokakuuta. Alustoina ovat Xbox Series X (ja S), Xbox One, Playstation 5, Playstation 4 ja PC (Steam).

HQ
PGA Tour 2K23

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä