Suomi
Gamereactor
uutiset
Pillars of Eternity

Pillars of Eternity hyppää tulevaisuudessa pelaajien pöydille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Obsidian Entertainmentin uusin roolipeli Pillars of Eternity teki arvioijaamme todella suuren vaikutuksen. Obsidianilla on nyt pelin varalle mielenkiintoisia suunnitelmia. PC Gamer -sivuston haastattelussa yhtiön toimitusjohtaja Feargus Urquhart kertoi tulevaisuuden suunnitelmista, joihin kuuluu pelin julkaiseminen kahdessa erilaisessa formaatissa. Se kääntyy nimittäin sekä korttipeliksi että tavanomaiseksi roolipeliksi.

Korttipelille haetaan rahoitusta emopelin tapaan Kickstarterista, mutta sen toteutus jätetään toisen yhtiön harteille. Tämän version suunnittelee Christopher Taylor, joka muistetaan parhaiten ensimmäisen Fallout-pelin pääsuunnittelijana. Pöytäroolipelin toteutus on edelleen auki, ja Obsidianilla mietitään nyt muun muassa sen sääntöjen toteuttamista. Myös pelin maailmaan sijoittuvia romaaneja on suunnitteilla.

Lue Pillars of Eternityn arvio täältä.
"Peli on niin suora jatke Baldur's Gaten ja Icewind Dalen kaltaisille klassikoille kuin mitä nykypäivänä voi suinkin odottaa. Samalla kyseisten pelisarjojen faneille julkaisu merkitsee varmasti eri asioita kuin niitä ennestään tuntemattomille."

Pillars of Eternity

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä