Suomi
Gamereactor
uutiset
The Darkness II

Pimeyttää riittää kakkososaankin

Mutta Starbreeze ei kehitä sitä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sarjakuvaan perustuva salahitti The Darkness on saamassa jatkoa, Top Cow vahvisti viimeviikonloppuisessa Comic Conissa. Tämä ei enää yllätä vuoden jatkuneiden vihjailujen jälkeen - mutta se on uutta, että ykkösosan kehittäneen Starbreezen pomomies Johan Kristiansson vakuuttaa, että studiolla ei ole mitään tekemistä jatko-osan kanssa. "Kuulimme kyllä puhetta The Darkness-jatko-osasta mutta Starbreeze ei puuhaa mitään sellaista juuri nyt. Meillä on kädet täynnä parin EA-projektin kanssa," mies selvitti VG247:lle.
Sopii toivoa, että kakkososalle löydetään yhtä oivaltava kehittäjä kuin alkuperäiselle. Vaikka peliä moitittiin pienistä pelimakaniikan puutteista, sen oivaltava tarinankuljetus teki gangstereita pahan voimilla jahtaavan sankarin tiestä aikoinaan yllätyshitin. Mikäli siihen ei ole vielä tutustunut, The Darkness on hintansa väärtti ostos viimeistään alelaarista.

The Darkness II
The Darkness II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
The Darkness IIScore

The Darkness II

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

The Darknessin jatko-osa tuo muutoksia muun muassa pelisarjan visuaaliseen tyyliin. Eerik otti selvää, miten uudistukset toimivat.

0
Lataa The Darkness II ilmaiseksi PC:lle

Lataa The Darkness II ilmaiseksi PC:lle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Viime viikkoina on julkaistu mukavasti uusia pelejä pääsiäisen pyhiä viihdyttämään, mutta varmaan mukaan mahtuu vielä yksi ilmainen PC-peli? Humble Store tarjoilee...

0
The Darkness II

The Darkness II

ENNAKKO. Kirjoittaja Love Bolin

Ruotsin Gamereactorin Love Bolin testasi, miltä helmikuussa julkaistava The Darkness II tuntuu.Ladataan seuraavaa sisältöä