Suomi
Gamereactor
lifestyle

Pininfarinan Enigma GT tuo tulevaisuuden nykypäivään

Konseptiautossa on vetykäyttöinen moottori, paljon tekoälyelementtejä, tuulilasi/kojelauta, joka toimii ovena ja paljon muuta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Geneva International Motor Show on loistava paikka saada vilaus autoteollisuuden tulevaisuudesta. Kun teknologiayritykset käyttävät CES: ää kehumaan ja esittelemään konseptiprojekteja ja tulevaisuuden ideoita, autoyritykset käyttävät Motor Show samalla tavalla. Siksi ei ole yllättävää nähdä, että italialainen Pininfarina on esitellyt uuden konseptiauton, joka näyttää käyttävän kaikkia futuristisia avainsanoja, joita voit kuvitella.

Pininfarina Enigma GT -nimellä tunnetussa autossa on vetykäyttöinen 2,5-litrainen V6-turbomoottori, joka väittää pystyvänsä tuottamaan 435 hevosvoimaa vain auton taka-akselilla. Etuakselin voimanlähteenä on 200 hv: n sähkömoottori 10 kW: n akusta, mikä tarkoittaa, että tämä auto on yksi ensimmäisistä nelivetoisista, vety-sähköhybridimalleista.

Sen mukana tulee myös tuulilasi, joka toimii myös OLED-kojelautana, joka käyttää tekoälyelementtejä kuljettajan avustamiseen. Tämä tuulilasi/kojelauta on myös auton ovi, sillä esimerkiksi lokinsiipien sijaan auton koko etuosa nousee ylös, jotta kuljettaja ja matkustaja voivat poistua.

Enigma GT: ssä on myös liuta aeroelementtejä ja osia, jotka on suunniteltu tekemään autosta tehokkaampi, ja siinä on alusta, joka näyttää joltakin, jonka löydät Night City. Sanomattakin on selvää, että tämä on yksi ensimmäisistä konseptiautoista, joka näyttää todella ilmentävän tulevaisuuden ajatusta.

Tämä on mainos:
Pininfarinan Enigma GT tuo tulevaisuuden nykypäivään
Pininfarina

Kiitos, Auto Express.Ladataan seuraavaa sisältöä