Suomi
Gamereactor
uutiset
Mafia II

Pleikkari-Mafiasta leikattu ruohikot

Gansteripelin konsoligrafiikka puhuttaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Eilen julkaistu Mafia II:n demo on tarjonnut ensimmäisen mahdollisuuden testata gansteriseikkailun eri versioita rinnakkain. Pelifoorumi Neogafin käyttäjät ovatkin jo tehneet varhaiset vastakkainasettelut, eivätkä tulokset konsoleita imartele.

Demossa molemmat konsoliversiot kärsivät epätarkkuudesta ja kuvan repeilystä, kun taas useimmilla nykyaikaisilla tietokoneilla peli toimii hyvin ja näyttää mainiolta.

Lisäksi PS3-painosta on kuvien perusteella karsittu vähentämällä varjostustehosteita ja poistamalla ruohikko, joka Xbox 360:lla ja PC:llä lisää maisemien yksityiskohtaisuutta.

Toisaalta Xbox 360 -version väitetään toimivan alhaisemmalla tarkkuudella.

Käytännössä erot eivät ole suunnattomia, mutta PC-version toimivuus tuntuisi antavan sille triviaaleja valtteja ökykoneille tarkoitettujen huipputehosteiden lisäksi.

Lopulliset erot selviävät, kun Mafia II tulee kauppoihin kuun lopulla. Vaikka PS3 ei ruohikkoa saisikaan, ainakin yksinoikeussisältöä versioon on tiedossa.

Mafia II
Korret eivät koreile Pleikkarilla - lue Neogafin keskustelut täältä.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Mafia IIScore

Mafia II

ARVIO. Kirjoittaja Petter Hegevall

Odotetun Mafia-jatkon konsolisovitukset ovat herättäneet pelkoja, mutta teknisistä puutteista huolimatta rikollinen elämäntapa viihdyttää.

Mafia IIScore

Mafia II

ARVIO. Kirjoittaja Petter Hegevall

Elämä keltanokkagansterina Mafian odotetussa jatko-osassa ei ole helppoa, mutta harva peli yltää näin loistavaan tunnelmaan ja tyyliin.

Mafia II on tekemässä paluuta?

Mafia II on tekemässä paluuta?

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Mafia II on jäänyt pelaavan kansan mieleen ennen kaikkea hyvin kerrotun tarinansa ansiosta. Peli julkaistiin vuonna 2010 PC:lle, PS3:lle ja Xbox 360:lle. Nyt saattaa olla...

Mafia II saa uusintaversion?

Mafia II saa uusintaversion?

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Mafia-sarja koki valitettavan mahalaskun Mafia III:n myötä. Sitä ennen sarjalla oli kuitenkin kunniakas historia. Nyt näyttää siltä, että Mafia II saattaa saada...Ladataan seuraavaa sisältöä