Suomi
Gamereactor
lifestyle

Polestar luo täysimittaisen version suunnittelukilpailun voittaneesta autosta

Auto näyttää Hot Wheels -lelulta, mikä on sopivaa, koska myös Polestar ja Mattel lyöttäytyvät yhteen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Autoyhtiö Polestar on ilmoittanut luoneensa voittajamallista täysimittaisen 1:1-version Polestar Design Contest-mallistaan. Auto, joka tunnetaan nimellä Polestar Synergy, on suunniteltu ostamaan sähköisen superauton fantasia, ja se näyttää aivan Hot Wheels-lelulta.

Ja tämä on osuva vertaus, koska auto ikuistetaan tulevaisuudessa Hot Wheels autoksi ja Matchbox keräilyesineeksi, koska Polestar ja Mattel ovat nyt lyöttäytyneet yhteen tuodakseen autoyhtiön mallit pienoismuotoon.

Polestar huomauttaa, että Synergy on nimeltään sellainen, että se on yhdistänyt kolmen voittajatekijän mallit yhdeksi "yhtenäiseksi todellisuudeksi". Tuloksena on superauto, joka on vain 1,07 metriä korkea, mutta peräti 4,56 metriä pitkä. Auton nopeudesta tai muista tilastoista ei ole mainintaa, mutta Polestarin suunnittelupäällikkö Maximillian Missoni on lisännyt:

"Tänä vuonna tarina kertoo yhtä paljon yhteistyöstä kuin suorituskyvystä. Olen ylpeä siitä, että tiimi pystyi ohjaamaan ja tukemaan voittajia toteuttamaan unelmansa täysimittaisena mallina. Suunnittelijaopiskelijat eivät useinkaan saa tällaista näkyvyyttä uransa alussa, minkä Polestar Design Community Instagramissa tekee niin hyvin, ja tänä vuonna sitä vahvistaa 1:1-pienoismalli ja sen suunniteltu kiertue Polestarin toimipisteissä ympäri maailmaa."

Tämä on mainos:

Auto paljastetaan IAA-tapahtumassa Münchenissä syyskuussa, ennen kuin se suuntaa Hot Wheels Legends Tour:lle, joka alkaa Kalifornian El Segundosta 7. lokakuuta 2023.

Polestar luo täysimittaisen version suunnittelukilpailun voittaneesta autosta
Polestar


Ladataan seuraavaa sisältöä