Suomi
Gamereactor
laitearviot

PowerA Nano Enhanced Wireless Controller for Switch

Pikkuinen ja pätevä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
PowerA Nano Enhanced Wireless Controller for Switch

PowerA:n Nano Enhanced Wireless Controller for Switch -nimihirviö kertoo suurimman osan laitteesta, jota potentiaalisen ostajan pitää tietää. Se on pienikokoinen, langaton ja Switchille tarkoitettu peliohjain, joka sisältää perusnappien lisäksi liikeohjauksen ja uudelleenohjelmoitavat napit. Käytännössä laite osoittautui erittäin päteväksi valinnaksi pienikätisemmille tai matkustaville pelaajille.

PowerA:n muiden ohjaimien tapaan Nano on laadukkaan oloinen heti laatikosta pois otettaessa. Näppäinten palaute on hyvä ja ne on sijoitettu pienikokoiseen kotelointiin hyville paikoille. Isokätisille sitä on vaikea suositella, mutta tämä ei liene tarkoituskaan. Pienestä koostaan huolimatta itse napit ja tattiohjaimet ovat täysikokoisia. Etureunassa olevia liipaisimia on hieman pienennetty täysikokoiseen Pro Controlleriin verrattuna. Kuten kuvitella saattaa, Nano on muihin ohjaimiin verrattuna myös hyvin kevyt, mikä on toisille pelaajille etu ja toisille haittapuoli.

PowerA Nano Enhanced Wireless Controller for SwitchPowerA Nano Enhanced Wireless Controller for Switch
Tämä on mainos:

Ladattavalle akulle luvataan noin 20 tunnin peliaikaa, mikä ainakin laitteen elinkaaren alkuvaiheessa tuntui pitävän hyvin paikkansa. Mukana tuleva hieman alle kaksimetrinen (ja aavistuksen turhan lyhyt) USB-C-kaapeli auttaa jatkamaan pelaamista tai lataamaan ohjaimen sen akun ehdyttyä. Pienen kokonsa ansiosta sekä kaapeli että ohjain itse kulkevat todella helposti Switchin mukana paikasta toiseen mukana tulevassa pussissa.

Pelituntuma on hyvin lähellä täysikokoista laadukasta ohjainta, kunhan mittasuhteisiin tottuu. Digitaalinen suuntaohjain lienee nappivalikoiman heikoin lenkki ja tuntuu aavistuksen epätarkalta. Jos kaipaa reissussa helposti mukana kulkevaa, joy-coneja mukavampaa ohjainta tai selkeästi pienikoisempi ohjain sopii paremmin näppeihin, PowerA:n Nano Enhanced Wireless Controlleria on helppo suositella.

PowerA Nano Enhanced Wireless Controller for Switch
Tämä on mainos:
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
+
Koko ja paino, laadukas rakenne, edullinen hinta, langaton
-
Lyhyt USB-kaapeli, epätarkka digisuuntaohjain
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä