Suomi
Gamereactor
laitearviot

PowerA Spectra Enhanced Wired Controller (Nintendo Switch)

Erinomainen ja edullinen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
PowerA Spectra Enhanced Wired Controller (Nintendo Switch)PowerA Spectra Enhanced Wired Controller (Nintendo Switch)PowerA Spectra Enhanced Wired Controller (Nintendo Switch)PowerA Spectra Enhanced Wired Controller (Nintendo Switch)

Nintendon omat ohjaimet Switchille ovat hiuksia nostattavan kalliita, joten kolmannen osapuolen valmistajille on tilausta. PowerA tuo nyt muillakin konsoleilla nähdyn Spectra-sarjan langallisen ohjaimen Switchille, ja lopputulos on erinomainen.

HQ

Vaikka ohjaimen seksikkäin ominaisuus lienee sen LED-valaistus, sen tärkein on tuntuma. Tukevarakenteinen, irrotettavalla USB-johdolla varustettu ohjain on miellyttävä käsissä ensi hetkestä alkaen. Piuhatta sitä ei voi käyttää, mutta onneksi johdolla on mukava kolmen metrin pituus. Etuosaltaan se muistuttaa Nintendon omaa Pro-ohjainta, mutta takaa paljastuvat lisänapit voi ohjelmoida haluamiinsa toimintoihin, kuten taistelun tuoksinassa vaikeasti painettaviin namikoihin. Sen alaosassa on tuttu 3.5 mm kuulokeliitäntä.

PowerA Spectra Enhanced Wired Controller (Nintendo Switch)PowerA Spectra Enhanced Wired Controller (Nintendo Switch)PowerA Spectra Enhanced Wired Controller (Nintendo Switch)
Tämä on mainos:

Liipaisimet ovat hieman eri malliset kuin Pro-ohjaimessa, ja saattavat vaatia inasen verran totuttelua. Ohjaimen kokoluokka on hyvin samaa settiä Pro:n ja esimerkiksi Xboxin ohjainten kanssa, joten jos ne sopivat näppeihin hyvin, sopii Spectrakin. Muiden nappien palaute on täsmällinen ja selkeä, eikä häviä pätkääkään muihin vaihtoehto-ohjaimiin nähden. PowerA ei jätä pulaan nopeatempoisissakaan tilanteissa esimerkiksi löysän napin palautumisen tai huonon "kliksahduspalautteen" takia. Jos valoista tykkää, niitä voi muokata haluamikseen ja jos ei, kaikki saa kytkettyä pois päältä. Niiden kirkkaus riittää hyvin normaalisti valaistussakin huoneessa, mutta hehkuvat luonnollisesti parhaiten, kun valoja vähentää. Lopputulos on mukavan futuristinen.

Langattomuuden lisäksi muita puitteita ovat HD Rumble, gyroskooppiohjaus, IR sekä Amiibo-tuki. Ensimmäistä lukuun ottamatta en suoraan sanottuna kaivannut näistä yhtäkään pelisessioiden aikana, sillä gyrot tulee yleensä kytkettyä pelistä pois muutenkin. Jos haluaa säästää melkoisen summan rahaa eikä lanka häiritse, PowerA Spectra Enhanced Controller on erinomainen valinta. Sen tuntuma ja tukevuus tekevät vaikutuksen, eikä pienestä valoblingistäkään haittaa ole.

PowerA Spectra Enhanced Wired Controller (Nintendo Switch)PowerA Spectra Enhanced Wired Controller (Nintendo Switch)
Tämä on mainos:
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
+
Tukeva, hyvä näppäinpalaute, edullinen
-
Langallinen, osa Nintendo-ohjainten ominaisuuksista puuttuu
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä