Suomi
Gamereactor
uutiset
Test Drive Unlimited 2

Prätkät kurvaavat TDU2:een

Vuosi pelin julkaisun jälkeen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Helmikuussa julkaistu Test Drive Unlimited 2 on saamassa merkittävän lisäosan ensi vuoden puolella. Atari kertoo, että helmikuussa 2012 peliin lisätään muun muassa moottoripyörät.

Kaksipyöräiset tulevat kolmen mallin voimin. Luvassa ovat Ducati Desmosedici RR, Ducati Diavel Carbon sekä Harley Davidson Fatboy Lo. Nämä voi ostaa pelimaailmaan lisättävästä prätkäliikkeestä.

Moottoripyörät olivat mukana jo massiivimoninpelikaahailun ensimmäisessä osassa, mutta jatko-osa on toistaiseksi keskittynyt vain autoihin.

Lisäosaan sisältyy myös kuusi uutta autoa - muun muassa Ferrari F40 -, uusia moninpelihaasteita, uusia asusteita ja huonekaluja sekä pieniä parannuksia pelin ominaisuuksiin. Lisäosan jälkeen esimerkiksi sessioiden ja sisällön hallinnan luvataan olevan helpompaa ja ajoneuvoissa on mahdollista manuaalisesti kontrolloida ajovaloja.

Test Drive Unlimited 2
TDU2 tarjoaa Ibizan ja Oahun saaret kruisailtavaksi. Pelaajat voivat myös ostaa asuntoja saarilta.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Test Drive Unlimited 2Score

Test Drive Unlimited 2

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Massiiviajopeli Test Drive Unlimited saa jatkoa ja lisää Havaijin oheen Ibizan. Kimmo soluttautui eliitin autoyhteisöön koeajamaan ökypirssit.Ladataan seuraavaa sisältöä