Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Citadel

Prime Videon Citadelin budjetin kerrotaan olevan yli 250 miljoonaa dollaria

Se tekee siitä yhden kaikkien aikojen kalleimmista TV-sarjoista.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka Amazon on puhunut äänekkäästi siitä, että Citadel on raivoisa menestys Prime Videon elokuvamaailmassa, vakoojatrillerisarja ei todellakaan näyttänyt tekevän suurta jälkeä suoratoistomaailmaan. Sarja onnistui toki olemaan Prime Videon listan kärjessä sen aikana, mutta se ei koskaan noussut katsotuimpien suoratoistosarjojen kymmenen kärkeen tuona aikana Yhdysvalloissa, kuten Nielsenin tiedot osoittavat. Mutta Citadelin menestys ei ole tärkein tarina tässä, vaan se on sarjan todellinen budjetti, joka osoittautui aivan valtavaksi.

Tuoreessa Bloomberg-raportissa kerrotaan, että Citadel maksoi Amazonille yli 250 miljoonaa dollaria, mikä tekee siitä yhden kaikkien aikojen kalleimmista TV-ohjelmista. Se ei ole Prime Videon kallein esitys, sillä The Lord of the Rings: The Rings of Power ja sen huhuttu 400 miljoonan dollarin plussakokoinen budjetti omistaa edelleen tämän tittelin, mutta Citadelin 250 miljoonan dollarin budjetti riittää kääpiöimään useimmat muut sarjat.

Mutta kallis tv-panostus ei ole uusi asia Amazonille, sillä raportti paljastaa myös, että Daisy Jones & the Six, The Power, Dead Ringers ja The Peripheral maksoivat jokainen yli 100 miljoonaa dollaria, mutta mikään niistä ei onnistunut murtautumaan Nielsenin rankingiin.

Amazon ei jaa tarkkoja tietoja julkaisujensa suoriutumisesta, joten ei ole mitään mahdollisuutta tietää, kuinka hyvin Citadel ja sen kaltaiset julkaisut ovat menestyneet ympäri maailmaa.

Citadel

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä