Suomi
Gamereactor
uutiset
Project Cars

Project Cars ei välttämättä ilmesty koskaan Wii U:lla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gamereactorin maanantaina julkaistussa uutisessa kerrottiin, että odotetun Project Cars -autopelin kääntäminen Wii U:lle on osoittautunut ongelmalliseksi. Tämä nostatti netissä vastalauseiden myrskyn Nintendon kotikonsolilla pelaavien keskuudessa, sillä he kokivat tulleensa petetyiksi.

Nyt studion johtaja Ian Bell on kertonut Nintendo Life -sivustolle, että he eivät olleet koskaan varmoja Wii U:lle kehitettävän version valmistumisesta. Bellin mukaan rahoitusta haettiin alunperin ainoastaan PC-version kehittämiseen, ja suurin osa varoista tuli tämän ajanjakson aikana. He lisäsivät myöhemmin muita konsoleita kehityslistalle yhteisön toiveiden perusteella, mutta Wii U:n versio ei koskaan ollut varmasti julkaistavien listalla:

"Project CARS/Weapons of Mass Development opened funding initially as a Free to Play PC only Racing game. This is when the bulk of the funding arrived. Funding was closed late 2013.

By vote of the members, it changed to a boxed product PC/Xbox 360/PS3 and 'maybe Wii U' game. It was always 'maybe' as we had no knowledge of the system.

It was again changed, by vote of the members, to a PC/Xbox One/PS4 next gen game with still 'maybe Wii U' and Steam OS. The funding, as I said above, was closed long before this.

We still haven't given up on Wii U 100% but if we can't make it work we will move to the next Nintendo machine."

Kuten Bellin toteamuksesta voi nähdä, pelin luvattiin saapuvan myös edellisen sukupolven Playstationille ja Xboxille. Toisin kuitenkin kävi, ja nyt Wii U:n versio näyttäisi liittyvän tähän joukkoon. Firma ei ole antanut vielä täysin periksi Wii U:n suhteen, mutta jos kehitystyö ei tuota tulosta, he panostavat myöhemmin Nintendon seuraavaan konsoliin.

Project Cars

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Project CarsScore

Project Cars

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Vuosituhannen vaihteen oivat GTR- ja Toca-pelit eivät ole saaneet kunnollista seuraajaa omilta tahoiltaan. Project Cars tulee ja täyttää rata-autoilua kaipaavien tarpeen.Ladataan seuraavaa sisältöä