Suomi
Gamereactor
uutiset
Psychonauts

Psychonauts kahdella eurolla

Myös Steam tietää miten helliä pelaajia

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Onko Psychonauts tuttu? Jos ei ole, nyt on mitä mainioin hetki paikata suuri aukko yleissivistyksessä. Brütal Legendin tekijöiden eli Tim Schaferin luotsaaman Double Fine -studion psykedeelinen seikkailupeli nimittäin lähtee Steamista vain kahdella eurolla.

Pelin konsepti on hulvaton. Vuosia Psychonautit ovat lähettäneet psyykkisesti päteviä operatiivejaan ympäri maailmaa, mutta nyt ongelmat löytyvät suoraan takapihalta. Hullu tiedemies kidnappaa potentiaalisia psykonautteja suoraan takapihalta hyödyntääkseen näiden aivoja varsin konkreettisella tavalla. Vain pelaajan ohjaama nuori kokelas Raz voi pistää psykopaatille professorille kampoihin.

Saako olla omaperäistä pelisuunnittelua? Hervottoman hauskaa kerrontaa? Tyylikkäitä ideoita? Kekseliästä toteutusta? Psyykkisiä voimia? Telepaattisesti tehtyjä kommandoiskuja suoraan toisen mieleen? Psychonauts on tätä kaikkea ja paljon, paljon enemmän.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

The Simsin luoja pelasti Psychonautsin

The Simsin luoja pelasti Psychonautsin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Tim Schafer ja hänen firmansa Double Fine muistetaan humoristisista ja omaperäisistä peleistään, kuten Psychonauts, Brütal Legend, The Cave ja Broken Age....Ladataan seuraavaa sisältöä