Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Once Upon a Time in Hollywood

Quentin Tarantinon mukaan Once Upon a Time in Hollywood on hänen paras elokuvansa

Oma suosikki on selvä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Quentin Tarantino on vuosien saatossa kohonnut hyvinkin arvostetuksi ja menestyneeksi elokuvaohjaajaksi, joskin kohta myös hyvin omaperäiseksi sellaiseksi. Hänen teoksiaan ovat muun muassa Django Unchained, Once Upon a Time in Hollywood, Kill Bill, Inglorious Basterds, Pulp Fiction, The Hateful Eight, Reservoir Dogs ja niin edelleen. Nyt on selvinnyt, mitä ohjaaja itse pitää suosikkinaan.

Varietylle puhunut Tarantino paljasti, että se oma suosikki on Once Upon a Time in Hollywood, jonka Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä.

"For years people used to ask me stuff like that. And I would say something like, 'Oh, they're all my children.' I really do think 'Once Upon a Time in Hollywood' is my best movie."

Nyt sekin sitten tiedetään. Mutta mikä on SINUN suosikkisi Tarantinon tuotannosta, ja miksi se on Django Unchained? Kommentoi alla.

Once Upon a Time in Hollywood

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä