LIVE
HQ
logo hd live | Super Monkey Ball Banana Rumble
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   laitearviot

   QuietOn Sleep -vastamelukorvatulpat

   Pienet ja vaatimattomat melunvaimentimet

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ
   QuietOn Sleep -vastamelukorvatulpat

   Elektroniikan pienentyessä ja halventuessa sitä voidaan sisällyttää mitä tavanomaisimpiin asioihin. QuietOnin Sleep-vastamelukorvatulpat lupaavat hiljaisia ja rauhallisia öitä laitteet ostaville, mutta lupaukset jäävät osin käytännössä lunastamatta.

   QuietOn Sleep on käytännössä hyvin yksinkertainen kapistus. Niissä ei ole musiikki- tai radio-ominaisuuksia, Bluetoothia tai LED-valoja. Laitteet menevät päälle, kun ne ottaa kotelosta ulos, ja menevät kiinni koteloon takaisin laitettaessa. Mustassa pikkuisessa paketissa ne latautuvat USB-piuhan kautta, mutta loota itse ei sisällä langattomien kuulokekoteloiden tapaista sisäistä akkua. Tulpissa on tosin pikkuruiset, vaikeasti painettavat napit, joilla aktiivisen vastamelutoiminnon saa pois päältä esimerkiksi keskustelun ajaksi.

   QuietOn Sleep -vastamelukorvatulpat
   Tämä on mainos:

   Tulpat ovat tyypillistä langatonta kuuloketta pienemmät ja varsin kovat sekä kulmikkaat, mikä tuottaa hieman ongelmia niiden mukavassa asettelussa. Niiden tukeva asettelu korviin vaatii sekä harjoittelua, eri vaahtomuovioptioiden vertailua että kärsivällisyyttä. Käytännössä mitä tiiviimmin ne saa korvaan, sitä paremmin ne toteuttavat käyttötarkoitustaan.

   Käytännön testeissä QuietOnit reputtivat muutamalla tärkeällä osa-alueella pahasti. Jos nukkuu selällään tai vaikkapa bussissa, junassa tahi lentokoneessa (kun sellainen on taas mahdollista), tulpat pysyvät korvissa kohtalaisen hyvin. Jos taas vaihtaa sängyssä asentoa yön aikana tai nukkuu kyljellään, ainakin toinen tulpista tahtoo tipahtaa pois. Lisäksi niiden raapiminen tyynyä vasten välittää värinöitä korvaan asti, mikä toisaalta pätee kaikkiin muihinkin korvatulppiin.

   QuietOn Sleep -vastamelukorvatulpat

   Aktiivisen äänenvaimennuksen teho ei ollut lähelläkään sitä, mihin korvat ympäröivillä kuulokkeilla parhaimmillaan päästään. Niissä kun efekti on joskus lähes maagisen tehokas. Parhaimmillaan QuietOnit ovat liikennemelua ja muita matalia taajuuksia blokatessa, mutta satunnaisten kolinoiden tai kovan kuorsauksen estäjiksi niistä ei ole. Jälkimmäisessä epäonnistuminen on harmillista, sillä ominaisuudella olisi monessakin suomalaiskodissa varmasti käyttöä.

   Tämä on mainos:

   Viimeinen niitti näiden aktiivisten vastamelukuulokkeiden arkkuun on niiden suolainen hinta. Noin 180 euron lapulla niiden ainoalta käyttötarkoitukselta sopisi odottaa huippulaatuista toteutusta, mutta sekä mukavuus että toimintateho jättävät toivomisen varaa.

   QuietOn Sleep -vastamelukorvatulpat
   04 Gamereactor Suomi
   4 / 10
   +
   Pienet, hyvä akunkesto
   -
   Ei lisäakkua kotelossa, eivät pysy korvassa kylkiasennossa, vaatimaton melunvaimennusteho
   overall score
   is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


   Ladataan seuraavaa sisältöä