Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Rage 2

Rage 2 saa tulevaisuudessa paljon ilmaista lisäsisältöä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rage 2 julkaistaan huomenna, ja pelattavaa vaikuttaisi riittävän pitkäksi aikaa. Avalanche Studios ja Bethesda ovat paljastaneet, että Rage 2 saa paljon lisäsisältöä julkaisun jälkeisten viikkojen ja kuukausien aikana. Luvattu on muun muassa viikkohaasteita, joista palkitaan erityisillä asemaalauksilla. Kuukauden loppupuolella on luvassa erityinen tapahtuma, jossa tutustutaan paremmin heppuun nimeltä Ruckus the Crusher.

Heinäkuussa on luvassa lisää ilmaista kamaa, sillä peliin lisätään uusi vihollistyyppi. Samaan syssyyn pääsee ohjastamaan "Mechiä". Uusia haasteita lisätään mukaan, joista palkitaan "skineillä".

Ensimmäinen maksullinen laajennus saadaan elokuussa. Rise of the Ghosts valottaa lisää koko pelialueen menneisyyttä, ja mukana lisätään tietysti uusia aseita, supervoimia ja uusia ajokkeja.

Toinen laajennus saadaan marraskuussa, ja sen lisäksi ilmaista lisäkivaa pitkin vuotta. Lisätietoa luvattiin kertoa myöhemmin.

Rage 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Rage 2Score

Rage 2

ARVIO. Kirjoittaja Petter Lundberg

Raivon partaalla joutavilla joutomailla

0
GR Livessä tänään vielä kerran Rage 2

GR Livessä tänään vielä kerran Rage 2

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Gamereactorin Dóri ei tarpeekseen saa Rage 2:sta. Siksi GR Livessä testataan peliin saapunutta isoa päivitystä tänään GR Livessä. Liity mukaan katsomaan ja kommentoimaan...Ladataan seuraavaa sisältöä