Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Ratchet & Clank

Ratchet & Clank iskee leffateattereihin huhtikuussa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

SCEE on paljastanut viimeinkin, milloin Ratchet & Clankin 3D-leffa oikein pamahtaa teattereihin. Se nähdään ympäri Eurooppaa 28.-29. huhtikuuta. Tällä hetkellä Finnkinon verkkosivuilla ei kuitenkaan kerrota sitä, kumpi näistä päivämääristä koskee kotimaatamme. Ratchet & Clank: The Movien ovat ohjanneet Kevin Munroe ja Jericca Cleland. Sen tarina perustuu Insomniacin kuuluisaan pelisarjaan ja siinä keskitytään parivaljakon ystävyyden alkuvaiheisiin.

Ratchet & Clankin seikkailuista pääsee nauttimaan kuitenkin jo viikkoa ennen elokuvan julkaisua, sillä parivaljakko pomppaa PS4:lle 20. huhtikuuta. Pelin luvataan olevan paljon enemmän kuin pelkkä remasteroitu versio sarjan aivan ensimmäisestä osasta, joka nähtiin aikoinaan PS2:lla. Peli sisältää myös kohtauksia uudesta elokuvasta.

HQ
Ratchet & Clank
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

9
Ratchet & ClankScore

Ratchet & Clank

ARVIO. Kirjoittaja Joni Eriksson

Kuinka PS2-klassikko pärjää uudessa muodossa ja uudella konsolilla?



Ladataan seuraavaa sisältöä